Projectes

GastroFest Poble Espanyol

GastroFest Poble Espanyol

En un dels llocs més emblemàtics de la Barcelona, Poble Espanyol, se celebra el GastroFest Km0, el festival gastronòmic de proximitat de referència de la ciutat.
Terra i Gust, la festa de l'alimentació sostenible

Terra i Gust, la festa de l'alimentació sostenible

Fira al centre de les festes de la Mercè, organitzada per l'Ajuntament de Barcelona i amb la col·laboració d'Slow Food Barcelona, on l'eix principal és la gastronomia sostenible i de qualitat. A més, ...
GastroFest Vilanova i la Geltrú

GastroFest Vilanova i la Geltrú

Les tres edicions celebrades consoliden aquest festival gastronòmic, que es desenvolupa al Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú
Fira Pota Blava

Fira Pota Blava

La Fira Avícola del Prat, podràs tastar els millors productes de la terra reconeguts i de qualitat, com són el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, i gaudir d'un espai d'oci per a tota la família.
Març Gastronòmic

Març Gastronòmic

Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, amb quinze edicions, s’ha configurat com una referència a l’Àrea Metropolitana.
L'Hospitalet Experience

L'Hospitalet Experience

L’Hospitalet Experience és una proposta de fusió de matèries creuades i mestisses: la cuina i la cultura.
Fira Tapa Carxofa Prat

Fira Tapa Carxofa Prat

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament del Prat organitzen, un any més, la FiraTapa com a colofó de les Festes de la Carxofa.
Fira dels Porrons d'Abrera

Fira dels Porrons d'Abrera

La Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera vol destacar l’esperit dels restaurants d’Abrera, amb la seva gastronomia basada la cuina tradicional catalana.
GastroGavà

GastroGavà

Hi ha productes tan arrelats a la terra que acaben representant tot un territori. La varietat d’espàrrec blanc de Gavà n’és un exemple.
QuintoTapa

QuintoTapa

Ruta de tapes desenvolupada a diferents ciutats del Baix Llobregat, amb l'objectiu de promocionar el producte del territori a través de la gastronomia.