TRANSPARÈNCIA

Informació institucional i organitzativa

La missió i les activitats que desenvolupen d’acord amb els estatuts

Gestió econòmica, pressupostària i patrimonial

0%
FONS PRIVATS
0%
FONS PÚBLICS
0%
FONS PROPI

San Miguel GastroFest Vilanova 2022

 

Pressupost: 48.400,00 € IVA inclòs

Finançament públic: 11.918,50 €  IVA inclòs de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú). 

Fons propis i privats: 36.481,50 €  IVA inclòs

Objectiu: Dinamitzar la restauració local, el producte de la Llotja del Port de Vilanova, i dinamització de turisme de proximitat.
Assoliments: 3.750 platerets venuts
 

El Museu del Ferrocarril de Catalunya va acollir el 14, 15 i 16 d'octubre de 2022 aquesta fira gastronòmica que oferirà plats tradicionals de cuina marinera i també plats d'autor dels cuiners dels 8 restaurants locals participants. Una iniciativa per revalidar Vilanova i la Geltrú com a destinació en l'àmbit gastronòmic i que valora els establiments de restauració de la ciutat. Medina afirma que "aquesta és la primera edició d'aquest esdeveniment que compta amb la participació de diferents entitats, forma part del calendari d'activitats de projecció de ciutat i esperem que pugui consolidar-se en els pròxims anys".

Quinto Tapa Pota Blava 2022

 

Pressupost: 24.234,00 eur IVA inclòs
Finançament públic: 21.780,00 € IVA inclòs de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, a través d'una licitació oberta a empreses i associacions del sector.  

Fons propis i privats: 6.050,00 €  IVA inclòs
Objectiu: Dinamitzar la restauració local, el producte amb IGP Pollastre Pota Blava i dinamització de turisme de proximitat

Assoliments: 30.000 tapes venudes

El Quinto Tapa Pota Blava es va convertir durant 18 dies en una de les rutes de referència de Catalunya. La 15a edició del QuintoTapa va tornar a aconseguir el seu objectiu: que tothom conegui la qualitat gastronòmica d’un producte com el Pota Blava, el primer pollastre amb IGP de l’Estat. La gastronomia de la ciutat la col·loca en el mapa i és una raó més per mostrar una de les ciutats amb més potencial de l’àrea metropolitana, ​​amb uns espais naturals i un Parc Agrari únics en aquesta zona.  

Terra i Gust 2022

 

Pressupost: 119.342,30 € IVA inclòs
Finançament: 119.342,30 € IVA inclòs de l'Ajuntament de Barcelona, a través d'una licitació oberta a empreses i associacions del sector.   

Assoliments: 9.500 platerets venuts

Objectius:  La Fira va aconseguir els següents objectius:

1. Valorar l’alimentació sostenible i potenciar el consum de productes de proximitat, ecològics i de temporada, la producció sostenible local.

2. Apropar els restaurants compromesos amb la gastronomia sostenible als ciutadans.

3. Donar a conèixer la xarxa de productes i productors locals i sostenibles als ciutadans.

4. Donar a conèixer les entitats de la ciutat que treballen i fomenten l’alimentació sostenible, especialment les vinculades a l’Espai Participatiu Agropolis.

Fira Pota Blava · Fira Avícola 2022

 

Pressupost: 62.518,36 € IVA inclòs
Finançament públic: 59.345,36 € IVA inclòs de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, a través d'una licitació oberta a empreses i associacions del sector.  

Fons propis i privats: 3.050,00 €  IVA inclòs
Objectiu: Donar valor a través de la gastronomia dels productes estrelles del Parc Agrari, el Pota Blava i la Carxofa Prat.
Assoliments: 7.500 persones van tastar els platerets proposats pels restauradors, i més de 5000 degustacions de vi.
 

Les més de 12 propostes amb Pota Blava i Carxofa Prat van ser les responsables de l’èxit de la Fira Tapa. Es van servir més de 7.500 platillos i l’oferta es va arrodonir amb l’èxit del menú de fira, els esmorzars de pagès i el take away Pota Blava. El pavelló i el restaurant de la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat, van posar de nou l’accent en la gastronomia local, i també en generar un ambient familiar i lúdic. A més de diferents concerts, l’espai gastronòmic va completar la proposta cultural el Live Painting Pota Blava, un Aula de Cuina i la segona Fira de Vins. 

AGT en números

0
Fire de gran i petit format, tenint com a protagonisme el producte de temporada
0
MIL tapes AMB PRODUCTE LOCAL I DE TEMPORADA VENUT
0
Rutes gastronòmiques amb el producte del parc agrari com a referència
0
mil platerets amb producte local i de temporada venut
0
visites a espais agrícoles amb premsa especialitzada i estudiants universitaris internacionals
0
Esdeveniments culturals

Òrgans de govern

President ÓSCAR TERUELO LIÑÁN

President de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i Baix Llobregat i responsable directe de la creació i definició del concepte de cada esdeveniment gastronòmic. La seva funció principal és definir la idea i les línies de treball perquè la resta de membres de l’equip directiu puguin executar-la. Dirigeix el Cèntric Gastrobar, a la ciutat del Prat de Llobregat i ha dedicat tota la seva vida laboral a la restauració en tots els seus àmbits. És membre d'Slow Food Barcelona.

  

Secretària MONTSE ROFES MATAS

Reportant a presidència, s’encarrega de la relació més formal amb l’administració a la vegada que esdevé la responsable de tota la part tributària i fiscal de l’Associació. Durant els darrers 10 anys ha estat la responsable financera del Gínjol Edicions, gestió de clients i proveïdors. I actualment és restauradora.

Vicepresident IVAN PUIG TOST 

 Reportant a presidència l’Ivan Puig és el que s’encarrega de dirigir els projectes de promoció. Graduat en producció d’espectacles i actualment és restaurador. Compta amb més de 15 anys d’experiència en el món comercial.

 

Tresorer MARIANO MARTÍNEZ

Responsable de la tresoreria de l’associació i s’encarrega de l'àrea de comunicació i gestió de projectes de l'entitat, a més de ser el responsable de la implantació de criteris de sostenibilitat en les activitats que organitza l'entitat. La seva trajectòria professional està lligada l’assessoria en comunicació, el disseny gràfic, la impressió i el disseny web. Compta amb més de 15 anys d’experiència en la comunicació. Té el Màster en Turisme Sostenible de la UOC, amb el TFM "La restauració sostenible. Eix per a un canvi de paradigma del turisme a Barcelona". És membre d'Slow Food Barcelona.