Futur

Transformar el Baix Llobregat i la perifèria de Barcelona en una referència de sostenibitat

Posicionar el Baix Llobregat i la perifèria de Barcelona com a territori capdavanter en innovació gastronòmica i sostenibilitat, realçant una personalitat pròpia de qualitat, reforçant senyals d’identitat de la gastronomia local

Amb l’objectiu de conservar, difondre i incentivar el consum i el comerç dels productes que formen part de l’ADN gastronòmic de la comarca del Baix Llobregat, a l’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat) els nostres objectius són:

 

  • Enfortir el teixit gastronòmic i turístic del Baix Llobregat i la perifèria en termes de sostenibilitat.

 

  • Consolidar AGT com una plataforma de dinamització i comunicació a través d’accions gastronòmiques locals i comarcals.

 

  • Aportar amb aquest treball una panoràmica de l’aportació a la riquesa social i econòmica del Baix Llobregat i la perifèria de Barcelona, entorn dels seus productes gastronòmics com a una oportunitat.

 

  • Consolidar també una marca pròpia gastronòmica a altres territoris de l’Estat, generant així un moviment vers el turisme i la cultura que complementaria l’oferta.