Març Gastronòmic

Localitat

Baix Llobregat

Sobre el projecte

Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, amb més de dotze edicions, s’ha configurat com una referència a l’Àrea Metropolitana.

 

El Prat és la capital de l’activitat, que s’estén a més 15 ciutats del Baix Llobregat i el Barcelonès, amb menús elaborats amb els productes més emblemàtics del Parc Agrari, compartint aquesta defensa del planeta i la proximitat, i la idea d’un paradigma gastronòmic més ètic i sostenible.

 

Les jornades sempre les han apadrinat figures com Pep Palau, Maria Nicolau, Carlo Petrini, Carme Ruscalleda, Paco Pérez, Josep Sucarrats i Carme Gasull…

 

Organitza: Ajuntament del Prat

Produeix: AGT

Objectius

  • Promoció dels dos productes referents del Baix Llobregat, el Pota Blava i la Carxofa Prat, a més dels diferents productes de temporada del Parc Agrari.

 

  • Parlar del Pota Blava, protagonista del Març Gastronòmic, és parlar d’un pollastre cuidat amorosament pels criadors del Baix Llobregat. Creix a l’aire lliure i se li dóna una alimentació a base de productes naturals. La IGP garanteix la seva qualitat.

 

  • El motiu pel qual existeix un Consell Regulador d’aquest producte al Prat és per mantenir la qualitat d’aquest producte agroalimentari únic, el Pota Blava.

Més informació a