Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/agtbaix.cat/web/libraries/cms/application/cms.php on line 460 Agtbaix.cat | Objectius
Webs de l'AGT:

Objectius

"Apostem pels productes de proximitat i el turisme de la perifèria"

Defensa del territori, atorgant-li valor a través dels seus productes

Des de la seva fundació, l’associació va apostar per generar economia productiva mitjançant la gastronomia i el turisme en les ciutats de la perifèria barcelonina, sobretot en una situació com l’actual, que ens exigeix trobar noves formes per impulsar projectes, així com per innovar i potenciar el consum de proximitat.

Pensem que la gastronomia i tot allò que l’envolta són una excusa perfecta per donar a conèixer el territori amb el turisme de proximitat. I un actiu molt important són els productes gastronòmics amb denominació d’origen vinculats al Parc Agrari del Baix Llobregat.

El reforç de la identitat cultural s’esdevé del motor gastronòmic i turístic: la combinació de la cohesió d’un territori i la conservació del seu patrimoni, sense renunciar a la rendibilitat econòmica-turística.

Per això l’AGT només participa en projectes que uneixin producte de proximitat i turisme, projectes que, pel seu propi interès, siguin capaços de mobilitzar veïns del Baix Llobregat i fer-los desplaçar de població, això com d’altres de poblacions i comarques veïnes.


Èxits assolits

• Posicionament del Baix Llobregat i L’Hospitalet com a referència gastronòmica de la perifèria de Barcelona.

• Posicionament de la Carxofa Prat, el Pota Blava i l´Espàrrec Gavà com a referents gastronòmics.

• Posicionament del Baix Llobregat i l’Hospitalet com a referents turístics de la perifèria de Barcelona.

Millora de la quantitat i qualitat de la restauració de les ciutats on actuem.

Revalorització del Parc Agrari i el sector agrícola.

"Generant economia productiva al Baix Llobregat i la perifèria de Barcelona amb la gastronomia, els productes de proximitat i de temporada, i el turisme"
Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha