Agtbaix.cat | Qui som
Webs de l'AGT:

Qui som

"Generant economia amb la gastronomia, els productes de proximitat i de temporada, i el turisme"

Què és AGT?

Fundada a finals de 2009, l’AGT va néixer amb el propòsit de defensar el Parc Agrari del Baix Llobregat mitjançant el consum del seus productes i la difusió de la coneixença dels seus espais, els seus protagonistes, que són els pagesos, i les seves problemàtiques, tant agrícoles com urbanístiques.

L’AGT disposa de diversos programes: pedagògics, històrics, formatius, etc. I realitza jornades de conscienciació, tan senzilles com portar grups de persones al Parc, perquè coneguin el territori, parlin amb pagesos, cullin i tastin el producte en una masia, i reflexionin sobre la ubicació de l’emplaçament i les possibles amenaces urbanístiques i estratègiques que l’envolten.

Tot i iniciar camí al Prat, l’AGT ha anat ampliant el seu radi d’acció cap a altres ciutats del Baix Llobregat i de l’àrea metropolitana. Aquests contexts urbans compten amb nombrosos bars i restaurants que recentment han donat lloc a nous espais gastronòmics amb una cuina més innovadora, actual i on el producte del Parc i té una cabuda especialment important.

El Prat, Gavà, L´Hospitalet, Cornellà, Sant Vicenç dels Horts, Sant Just Desvern, Sant Boi i pròximament Abrera i Sant Joan Despí han acollit activitats com el QuintoTapa, el FiraTapa i el Mercat de Pagès, en una línia que uneix productors, restauradors i consumidors en un triangle virtuós sobre el qual giren les noves tendències turístiques i gastronòmiques.Defensem una economia just, solidària, responsable i sostenible a través de la defensa del territori i la gastronomia"
Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha