Agtbaix.cat - Mercat de la Terra Slow Food Barcelona
Webs de l'AGT:

Projectes

Iniciatives de l'Associació de Gastronomia i Turisme

Mercat de la Terra Slow Food Barcelona

 

Què és el MERCAT de la TERRA?

 

El Mercat de la Terra BCN és una activitat organitzada per Slow Food Barcelona a la Plaça de les Tres Xemeneies, que inicialment, el segon dissabte de cada mes reunia a productors amb els seus aliments de proximitat i de temporada, que venen directament la seva oferta als clients. A més del Mercat, s’organitzen al seu voltant una sèrie d’activitats, tallers, concerts i degustacions gastronòmiques.
Des de fa un any, la periodicitat del Mercat de la Terra és setmanal, i s’ha consolidat com el mercat del barri del Poble-sec.

 

Objectiu

 

  • Creació d’una xarxa estable i regular de venda de proximitat d’aliments de qualitat oferts i produïts per a pagesos, ramaders, pescadors i transformadors, tot seguint un protocol de producció que respon als conceptes de BO, NET I JUST, amb productes que siguin locals, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals en el respecte del medi ambient i del treball, i que finalment tinguin un preu correcte per qui els compra i per qui els produeix.
  • Creació d’un Mercat de la Terra permanent que tingui lloc de manera regular i que sigui reproduïble en la majoria de barris de Barcelona.

 

+info

 

- Mercat de la terra 01

- Mercat de la terra 02

- Visita de Carlo Petrini

 

ANTERIOR

FAM TRIP Parc Agrari Baix Llobregat

SEGÜENT

Nodrir la Ciutat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha