Torna el Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat a Fira Avícola #ElPrat apostant per la gastronomia sostenible• Els dies 17, 18 i 19 de desembre torna el Fira Tapa de Pota Blava i de Carxofa Prat

• L’espai gastronòmic es consolida dins La Ricarda, a l’interior de la granja, i es crearà un nou espai de tast de vins del territori amb cellers locals

• L’oferta gastronòmica es basarà amb platillos de Pota Blava i Carxofa Prat

• També hi haurà espai pel menú de la Fira i els esmorzars de pagès, uns clàssics de Fira Avícola


La 48a edició de la Fira Avícola del Prat, la mostra que té el Pota Blava com a protagonista, torna a ocupar la granja de la Ricarda. Els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat tornaran a estar més a prop que mai del públic en aquest espai, una antiga granja lletera reconstruïda que obre les portes a la ciutat i la comarca. Aquesta edició està dissenyada com una fira segura que compleix tots els requeriments establerts per les autoritats sanitàries.


En l’edició, l’espai gastronòmic tornarà a ocupar una de les naus de la granja, i es donarà més protagonisme a la cuina basada en els productes locals i a la marca gastronòmica #ElPratDegustal.


La nau de 600 m2 que acollirà la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat i el restaurant posaran de nou l’accent en la gastronomia local. Les estrelles de l’oferta gastronòmica local seran el Pota Blava i la Carxofa Prat, i es podran degustar en format de platillos, amb degustacions més elaborades que portaran el segell de la restauració local, vuit en total en l’edició d’enguany.


Els participants de l’edició d’enguany són El Bar del Mercat Municipal, El Regust, Granja Torres, La Capsa, La Masia Emilio Sánchez, La Rostisseria, Lola Brunch i Tacolmado. Es manté el menú del Consell Regulador Raça Prat i el take away Pota Blava, així com l’esmorzar de pagès, clàssics de la Fira Avícola. 


A més de bona gastronomia, l’espai també s’omplirà d’actuacions musicals, presentacions de llibres, activitats infantils i una Aula de Cuina coordinada per Mònica Escudero · El Comidista amb ShowCookings basats en la gastronomia sostenible, a més d’un nou espai, una Fira de Vins, en col·laboració amb de projectes locals com el Celler Vinyes i el Celler Cal Pere Tarrida i on tindran protagonisme propostes del territori.

Més notícies