La 4a edició del Village · L'Hospitalet Experience arriba a la Plaça Europa amb la millor gastronomia i cultura de la ciutat


• Del 23 al 27 febrer la Plaça Europa de l’Hospitalet serà el centre del món


HOLA MWC: TORNA EL VILLAGE

Acomiadem el mes de febrer donant la benvinguda al Mobile World Congress amb una nova edició de L'HExperience Village. Volem mostrar al món totes les coses bones que té L'Hospitalet: la seva gastronomia, la seva cultura, la seva gent i la nostra particular manera de passar-ho bé en família i amb amics. Tapes amb un toc tradicional, art en directe, ShowCookings, tabalers, calçots i carxofes, castellers, rumba catalana,... Tot això i més del 23 al 27 de febrer a L'Hospitalet Experience, en el marc del GSMA Mobile World Congress (MWC): el seu sabor més autèntic de la ciutat a la Plaça Europa.


FUN SPACE

Serà la quarta edició de l’esdeveniment impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la col·laboració l’Associació de Gastronomia i Turisme de L’Hospitalet i del Baix Llobregat. A la plaça Europa, el visitant trobarà un gran envelat climatitzat de 300 m2 on degustar tapes elaborades per un total de 10 restauradors i entitats de la ciutat que oferiran més de 20 degustacions diferents. Entre les novetats d'aquesta edició trobareu el mercat de productes del Parc Agrari, un contenidor de cerveses artesanes, i l'esmorzar de pagès, que se servirà durant el cap de setmana.

El 23 i 24 de febrer —el cap de setmana anterior al certamen—, l’activitat es dirigeix als ciutadans, perquè facin seu el MWC; i del 25 al 27 de febrer, dies de celebració del GSMA, els congressistes podran degustar la gastronomia de la ciutat en format tapa amb productes locals i de proximitat. 




CHILLOUT SPACE

Torna aquest espai al MWC19, on els congressistes podran relaxar-se, treballar a l’aire lliure, fer una pausa per al cafè i tastar alguns dels plats de la gastronomia local, davant l’entrada del congrés, a l’encreuament entre l’avinguda de Joan Carles I i el carrer de les Ciències, a la cantonada del South Village.


L’HOSPITALET, CAPITAL DEL MÓN DURANT EL MWC

L’oferta cultural i gastronòmica del Village vol arribar tant al públic local com als visitants: la previsió és que més de 107.000 congressistes visitin el Mobile World Congress i que l’impacte generat sobre l’economia de Barcelona i del conjunt de l’àrea metropolitana se situï al voltant dels 473 milions d’euros.
L’Hospitalet ha identificat la gastronomia com un nou motor econòmic i vol projectar-se com a ciutat amb atractiu, mitjançant l’autenticitat de les seves tapes. La ciutat fer valdre la seva xarxa d’equipaments culturals que són referents en l’àmbit metropolità i a Catalunya, gràcies al desenvolupament del Districte Cultural.


Horaris Fun Space: Dissabte, 23 de febrer, de 10 a 23 h · Diumenge, 25 de febrer, de 10 a 18 h. Durant l’esdeveniment: De dilluns 25 a dimecres 27 de febrer, d'11 a 19 h.
Horaris ChillOutSpace: De dilluns 25 a dimecres 27 de febrer, de 8 a 19 h. · Dijous, 28 de febrer, de 8 a 15 h.

Més notícies