El producte local i de temporada torna a la ciutat amb el QuintoTapa L’Hospitalet

Del 21 de març al 7 d’abril arriba la 6a edició QuintoTapa Km0 L’Hospitalet amb 37 participants i 63 tapes. Les taules dels restauradors s’ompliran, més que mai, de productes locals i de proximitat, en una iniciativa impulsada des de l’Ajuntament de L’Hospitalet i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT)

Aterra la 6a edició del QuintoTapa L’Hospitalet, que va arrencar el 2014 apostant pels productes locals i de proximitat. El 2019 torna la ruta gastronòmica de referència de la ciutat amb restauradors de sis barris de la ciutat que han elaborat fins a 63 propostes gastronòmiques amb productes de temporada, amb una matèria primera del costat de casa i uns restauradors que van vendre més de 57.000 tapes a la ruta 2018.

 

El producte local i de temporada, consolidat al QuintoTapa L’Hospitalet

El QuintoTapa ofereix l’oportunitat de conèixer els productes de temporada i locals en format tapa, apropant-nos també una alimentació més saludable. Tal com diuen som el que mengem, i els productes locals i de temporada els podem gaudir en el seu moment més òptim.
El QuintoTapa L’Hospitalet continua la proposta de la tapa Km0 (3,5 €) i la tapa de la casa (3 €) amb un Quinto Alhambra, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès. I els tapaports plens de segells dels restauradors participants, que podran optar a un munt de premis.

 

#LHospitaletMola i molt

L’Hospitalet és una ciutat ideal per fusionar cuina i cultura, i el QuintoTapa forma part d’aquesta alquímia. Gaudeix de la nostra cuina de fusió, dels productes autòctons conreats per pagesos de la zona, dels fogons dels nostres chefs, de la tradició del “tapeo” més divers -del de sempre i també del d'arreu del món- amb un flux cultural imparable, barreja de pells i ànimes múltiples. Viu l'efervescència de les activitats culturals de l’Hospitalet, des dels dj’s que peten les pistes fins al folcklore tradicional, fàbriques habitades per artistes de noves tendències, escoles de música, street art, galeries de primer nivell metropolità i sales d’exposicions amb artistes consagrats o emergents  de renom internacional.

Vine a gaudir del QuintoTapa i segur que l'Hospitalet et sorprendrà.

 

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l´Ajuntament de l'Hospitalet
Patrocinadors: Cervezas Alhambra i DO Penedès

Més notícies