AGT impulsa el 2on Sopar Solidari per la projecte El Prat Solidari

La iniciativa, que se celebra en La Masía - Academia Sànchez-Casal, un resumen del proyecto El Fondo Solidario de la Fundación Martí i Bonet contra la Ceguera


El propio dijous 6 de juny, a les 20.30h, se celebrará en la edición de Sopar Solidari, que organitza l'AGT, Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Regidoria d'Igualtat, Joventut i Solidaritat de l'Ajuntament del Prat. La actividad voluntaria se realizó durante la edición de 3.210 euros por proyecto 2017-2018 del Prat Solidari.

El texto se muestra en un menú detallado elaborado para las prácticas y el restaurante 
 La Masia Sánchez-Casal . El precio de la compra y el precio de 60 euros se aplicará de manera sencilla a un costo igual a cero, y el costo de la habitación y la barra. Se trata de una carta de producto gastronómico, elaborada con productos de proximidad, del Parc Agrari, y de Petit Productor.

Per Iocasió s'ha creat un menu, que, novament, gràcies a moltes cessions, tindrà a cost of producció màxim de 10 €, también podré cedir 50 € al projecte. Esta iniciativa se basa en el apoyo del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat, Acadèmia Sànchez Casal i diverses petites empreses i autònoms de la ciutat.


Implicación de la restauración local por proyecto solidario

L'objectiu del sopar és recaptar fons per al projecte El Prat Solidari de la Fundació Ramón Martí i Bonet contra la Ceguera, una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 2008 amb la voluntat de crear projectes propis i poder oferir servei oftalmològic a persones necessitades sense recursos oftalmològics. L’equip d’oftalmòlegs i altres professionals que hi formen part treballen a Catalunya, Txad, Perú, Nicaragua, Índia i Ucraïna a més de visitar a usuaris de més de 30 entitats socials.

Des de l'any 2012 el Prat Solidari es vehicula com un projecte centrat en la cooperació al desenvolupament: esdevé projecte de ciutat entre maig a juny, i en el qual hi pot participar qualsevol particular o entitat que vulgui aportar diners.

La Asociación de Gastronomía y Turismo, actividad activa en otros proyectos con iniciativas sociales, aportaciones económicas y recursos económicos y humanos. L'ADN de l'AGT i oss thees fundes fundationals defendens a economia justa, solidària, responsable, i sostenible. Se ha realizado una aportación económica al proyecto de Solidaridad, y me refiero a todo lo que tenga que ver con la posibilidad de obtener más recursos para el proyecto.

Més notícies