Agtbaix.cat - La Carxofa i els productes del Parc Agrari, protagonistes d’una nova edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La Carxofa i els productes del Parc Agrari, protagonistes d’una nova edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet

Notícies Des 16, 2014

15474785700 64eedc6991 z

El 19 de desembre els pagesos tornaran a ocupar la Rambla de la Marina amb els seus productes de temporada i del Parc Agrari del Baix Llobregat, en la tercera edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet, iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

El divendres 19 de desembre aterra de nou a L’Hospitalet el Mercat de Pagès, que complirà la seva tercera edició. És un mercat mensual, que va arrencar el 17 d’octubre amb una segona edició el 21 de novembre, i ha tingut en les dues primeres edicions una exitosa acollida de la ciutadania. Torna aquest divendres, de 15.30 a 20 h, a la Rambla de la Marina (davant de Ca n’Arús), i caldrà esperar-se fins el 16 de gener per a la quarta edició.

Novament el públic podrà trobar els millors productes frescos de temporada del Parc Agrari, amb especial protagonisme de la Carxofa Prat, i tindrà la possibilitat de comprar directament al pagès. Al Mercat de Pagès de L’Hospitalet es trobaran verdures de qualitat i de proximitat, algunes d’elles de producció ecològica, que es cultiven en l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Aquest Mercat de Pagès és una iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat amb la col·laboració de pagesos de L’Hospitalet i de la comarca del Baix Llobregat, i compta amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que està portant a terme tota una sèrie d’activitats entorn als mercats i la promoció gastronòmica, com el projecte Gastronomic Cities, en què cinc ciutats europees treballen juntes per promocionar la gastronomia com a clau del desenvolupament urbà projecte del que formen part Burgos, L'Hospitalet, Alba Iulia, Fermo i Korydallos.

Tota la informació dels pagesos participants i com funciona aquesta acció es pot trobar a www.mercatdepages.cat

Vídeo de la primera edició del Mercat de Pagès a Youtube

Fotografies de la primera edició del Mercat de Pagès a Flickr

 

 

ANTERIOR

No siguis tímid i vine al Mercat! Quarta edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet

SEGÜENT

“Menja’t la Fira”: AGT reinventa el pavelló gastronòmic de la Fira Avícola Raça Prat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha