Agtbaix.cat - “Menja’t la Fira”: AGT reinventa el pavelló gastronòmic de la Fira Avícola Raça Prat
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

“Menja’t la Fira”: AGT reinventa el pavelló gastronòmic de la Fira Avícola Raça Prat

Notícies Des 09, 2014

 

cartell pavello gastronomic web

El 12, 13 i 14 de desembre, dins la Fira Avícola Raça Prat, l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l´Ajuntament del Prat de Llobregat, organitzen el Pavelló Gastronòmic, amb una proposta diferent, dinàmica i divertida. Després de quatre anys gestionant l’espai, en aquesta edició l’AGT dinamitzarà un Pavelló de 500 m2 que acollirà diferents propostes gastronòmiques i lúdiques sota el paraigües del Fira Tapa Pota blava, el tancament espectacular per al QuintoTapa.

La 41a Fira Avícola Raça Prat –que se celebrarà a Cal Gana– veurà sortir de l’ou un espai gastronòmic renovat, amb l’objectiu que el Pota blava arribi a tothom d’una manera divertida. Des del 2010, l'AGT gestiona el Pavelló Gastronòmic de la Fira, en constant evolució. Enguany, el Pavelló de la 41a Fira Avícola Raça Prat es reinventa sota el nom de “Menja't la Fira”, amb més de 500 metres2 dedicats a la promoció de la gastronomia vinculats al Pota blava i als productes de proximitat, gaudint dels plats tradicionals i d’un autèntic esmorzar de pagès, veient com treballen els restauradors i comprant productes km0 al ritme de bona música en directe.

El FiraTapa culmina un QuintoTapa intens

L’eix d’aquest any serà el Fira Tapa Pota blava. Al Pavelló es podran degustar les propostes Pota Blava de 16 restauradors participants del QuintoTapa, que ja té al Fira Tapa el seu final de festa espectacular. Amb quatre sessions (divendres nit, dissabte migdia i nit, i diumenge matí). AGT destinarà directament un tant per cent dels beneficis del Fira Tapa a El Prat Solidari, donant continuïtat a la tapa solidària.

Showcooking per escollir la millor tapa, més gastronomia, música, tapa solidària...

A més de les tapes, es manté el menú del Consell Regulador Raça Prat i Take Away Pota blava, i un dels clàssics de la Fira els darrers anys, l’esmorzar de pagès. I s’organitzarà per segon any consecutiu el Showcooking per escollir la Millor Tapa Gastronòmica del QuintoTapa, on 10 restauradors finalistes i un jurat de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona es veuran les cares el dissabte 13 de 10h a 13h per escollir la tapa guanyadora. Tot acompanyat d’actuacions musicals dins el Pavelló Gastronòmic.

Mercat de la Terra per celebrar Terra Madre Day, organitzat per Slow Food Barcelona i Garraf

Com a complement de l’aposta que està fent l’AGT pel consum de productes Km0 i de temporada, s'organitza el Mercat de la Terra Slow Food el dissabte 13, una activitat co-organitzada amb els convivia d´Slow Food Barcelona Vázquez Montalbán i del Garraf. Tots els productes d’aquest Mercat són de km.0 i provenen directament dels productors, sense intermediaris. Un projecte que es dóna la mà amb el Mercat de Pagès, el diumenge 14 al matí.

 

ANTERIOR

La Carxofa i els productes del Parc Agrari, protagonistes d’una nova edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet

SEGÜENT

Torna el Mercat de Pagès de L’Hospitalet després de l’èxit de la primera edició

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha