Agtbaix.cat - Torna el Mercat de Pagès de L’Hospitalet després de l’èxit de la primera edició
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Torna el Mercat de Pagès de L’Hospitalet després de l’èxit de la primera edició

Notícies Nov 18, 2014

15040335023 50370e4e24 z

El 21 de novembre els pagesos tornaran a ocupar la Rambla de la Marina amb els seus productes de temporada i del Parc Agrari, en la segona edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet, iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

El divendres 21 de novembre torna el Mercat de Pagès a L’Hospitalet. És un mercat mensual, que va començar el passat 17 d’octubre amb una exitosa acollida de la ciutat i que tindrà lloc tots els tercers divendres de cada mes, de 15.30 a 20 h, a la Rambla de la Marina (davant de Ca n’Arús). Les properes edicions seran els divendres 19 de desembre i 16 de gener.

Es podran tornar a trobar els millors productes frescos de temporada del Parc Agrari, i oferirà la possibilitat de comprar directament al pagès hortalisses de proximitat i temporada. Al Mercat de Pagès de L’Hospitalet es trobaran verdures fresques, de qualitat i de proximitat, algunes d’elles de producció ecològica, que es cultiven en l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

15661168732 f598feafd3 z

 

 

Aquest Mercat de Pagès és una iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat amb la col·laboració de pagesos de L’Hospitalet i de la comarca del Baix Llobregat, i compta amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que acaba de finalitzar el Mes dels Mercats, amb una bona participació i acollida per part dels mercats, el comerç i la ciutadania.

Tota la informació dels pagesos participants i com funciona aquesta acció la podreu trobar a www.mercatdepages.cat

Vídeo de la primera edició del Mercat de Pagès a Youtube

Fotografies de la primera edició del Mercat de Pagès a Flickr

ANTERIOR

“Menja’t la Fira”: AGT reinventa el pavelló gastronòmic de la Fira Avícola Raça Prat

SEGÜENT

La cresta del QuintoTapa Pota Blava torna a envair els carrers del Prat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha