Agtbaix.cat - La cresta del QuintoTapa Pota Blava torna a envair els carrers del Prat
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La cresta del QuintoTapa Pota Blava torna a envair els carrers del Prat

Notícies Nov 10, 2014

cartel potablava 2014 cat web

Entre el 13 de novembre i l’11 de desembre, torna el QuintoTapa Pota Blava, organitzat per l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT). El pollastre IGP tindrà el protagonisme de la ruta gastronòmica, però la Carxofa Prat treurà les fulles a les tapes que elaboraran els 33 restauradors, aprofitant l’inici de la campanya de Carxofa. El FiraTapa Pota Blava, dins de la 41a edició de la Fira Avícola Raça Prat, serà el millor tancament de la ruta d’enguany.

 

 

Després dels èxits dels darrers QuintoTapa Pota Blava i Carxofa Prat, l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) torna amb una nova edició d’aquesta ruta referent de la comarca del Baix Llobregat, centrada en el Pota Blava, però en la qual es podran tastar degustacions amb la Carxofa Prat. Es tornarà a superar la xifra de trenta restauradors per aquesta cita, que convida a participar nombros públic de les ciutats de l’entorn del Prat, que en anteriors edicions van arribar a ser més d’un 35% dels clients totals.

 

Assessorament gastronòmic per a una tapa de qualitat

 

L’AGT continua l’aposta pel producte de qualitat i el treball amb els que són de proximitat i extreure d’ells tota la seva qualitat. Per aquest motiu, l’Associació ofereix als bars i restaurants que hi participen l’assessorament gastronòmic per part d’un xef col·laborador de l’entitat, amb l’objectiu de millorar l’oferta gastronòmica.

 

Segueixen els premis del QuintoTapa

 

Els bars i restaurants que hi participen faran una doble proposta de degustació: la tapa Pota Blava (de 3,5 euros) i la tapa especialitat de la casa o Carxofa Prat (de 2,5 euros) amb un Quinto Damm. La ruta torna a dividir El Prat en 2 zones i utilitzant el Tapaport, hi ha diferents premis: el QuintoTapa tindrà novament el Tapaport Or, el Tapaport Argent i un premi per als que facin fotografies amb l’Instagram, una xarxa social que tindrà un especial protagonisme. També hi haurà premi a la millor tapa popular, i es manté el premi al millor cambrer.

 

Un QuintoTapa també amb BiciCultura

 

AGT repeteix col·laboració amb BiciCultura BCN, organitzant rutes en bicicleta per conèixer el Parc Agrari i el cicle de vida dels seus productes, vinculades al QuintoTapa. Les sortides seran els 23 i 29 de novembre, i 7 i 13 de desembre. Les rutes seran de 15 km amb una durada màxima de 3 hores, i un recorregut pla i sense cap dificultat.

 

I per acabar, un FiraTapa Pota Blava

 

El final de festa del QuintoTapa Pota Blava 2014 s’organitzarà per als dies 12, 13 i 14 de desembre, dins de l'espai gastronòmic de la 41a Fira Avícola Raça Prat. FiraTapa Pota Blava serà un espai amb moltes sorpreses que està preparant AGT i on els restauradors participants del QuintoTapa oferiran la seva tapa Pota Blava.

 

 

La cresta del QuintoTapa Pota Blava vuelve a tomar las calles del Prat

 

Entre el 13 de noviembre y el 11 de diciembre, vuelve el QuintoTapa Pota Blava, organizado por la Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT). El pollo IGP tendrá el protagonismo de la ruta gastronómica, pero la Carxofa Prat asomará sus hojas en las tapas que elaborarán los 33 restauradores, aprovechando el inicio de la campaña de Carxofa. El FiraTapa Pota Blava, dentro de la 41ª edición de la Fira Avícola Raça Prat, será el mejor cierre de la ruta de este año.

 

 

Después de los éxitos de los últimos QuintoTapa Pota Blava y Carxofa Prat, l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) vuelve con una nueva edición de esta ruta referente de la comarca del Baix Llobregat, centrada en el Pota Blava, pero en la cual se podrán probar degustaciones con la Carxofa Prat. Se vuelve a superar la cifra de treinta restauradores para esta cita, que invita a participar a numeroso público de las ciudades del entorno del Prat, que en anteriores ediciones ha llegado a ser más de un 35% de los clientes totales.

 

Asesoramiento gastronómico para una tapa de calidad

 

La AGT continua la apuesta por el producto de calidad y el trabajo con los que son de proximidad y extraer de ellos toda su calidad. Por este motivo, la asociación ofrece a los bares y restaurantes que participan el asesoramiento gastronómico de un chef colaborador de la entidad, con el objetivo de mejor la oferta gastronómica.

 

Siguen los premios del QuintoTapa

 

Los bares y restaurantes que participan harán una doble propuesta de degustación: la tapa Pota Blava (de 3,5 euros) y la tapa especialidad de la casa o Carxofa Prat (de 2,5 euros) con un Quinto Damm. La ruta divide El Prat en 2 zonas y utilizando el Tapaporte, hay diferentes premios: el QuintoTapa tendrá nuevamente el Tapaporte Oro, el Tapaporte Plata y un premio para los que hagan fotografias en Instagram, una red social que tendrá un especial protagonismo. Habrá un premio a la mejor tapa popular, y se mantiene el premio al mejor camarero.

 

Un QuintoTapa también con BiciCultura

 

AGT repite colaboración con BiciCultura BCN, organizando rutas en bicicleta para conocer el Parc Agrari y el ciclo de vida de sus productos, vinculadas al QuintoTapa. Las salidas serán los días 23 y 29 de noviembre, y 7 y 13 de diciembre. Las rutas serán de 15 km con una duración máxima de 3 horas, y un recorrido plano y sin dificultad.

 

Y para acabar, un FiraTapa Pota Blava

 

El final de fiesta del QuintoTapa Pota Blava 2014 se organizará los 12, 13 y 14 de diciembre, dentro del espacio gastronómico de la 41ª Fira Avícola Raça Prat. FiraTapa Pota Blava será un espacio con muchas sorpresas que está preparando AGT y donde los restauradores participantes del QuintoTapa ofrecerán su tapa Pota Blava.

 

 

+ Informació: www.quintotapa.cat

Facebook: Gastronomia El Prat i Baix · Twitter @agtbaix • Instagram @quintotapa

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) • Patrocinador principal: Estrella Damm • Col·laboren: Ajuntament del Prat, Rúbrica Produccions, Viu El Prat, Lambada Estudio, Uiku.

 

ANTERIOR

Torna el Mercat de Pagès de L’Hospitalet després de l’èxit de la primera edició

SEGÜENT

El Mercat de Pagès aterra a la Rambla de la Marina de L’Hospitalet

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha