Agtbaix.cat - El Mercat de Pagès aterra a la Rambla de la Marina de L’Hospitalet
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Mercat de Pagès aterra a la Rambla de la Marina de L’Hospitalet

Notícies Oct 06, 2014

10496260 798882310163378 481786415456273373 o

El 17 d’octubre es posa en marxa aquesta iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, per incentivar el consum de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i de temporada.


El divendres 17 d’octubre comença el Mercat de Pagès a l’Hospitalet. Un mercat mensual, tots els tercers divendres de cada mes, de 15.30 a 20 h, a la Rambla de la Marina (davant de Ca n’Arús), es trobaran els millors productes frescos de temporada del Parc Agrari, i oferirà la possibilitat de comprar directament a pagès hortalisses de proximitat i temporada.


Aquest Mercat de Pagès és una iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat amb la col·laboració de pagesos de l’Hospitalet i de la comarca del Baix Llobregat, i que compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet. Una activitat que s’emmarca dins del Mes dels Mercats que organitza el consistori hospitalenc.


Al Mercat de Pagès de l’Hospitalet podreu trobar verdures fresques, de qualitat i de proximitat, algunes d’elles de producció ecològica, que es cultiven en l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat. Aquests productes es caracteritzen per la seva frescor, qualitat i origen, així com per haver estat produïts per una activa pagesia de l’Hospitalet i la comarca.

Aquesta iniciativa respon a la voluntat de mantenir i promoure una agricultura local i de temporada, justa social i ambientalment, a més de sensibilitzar els i les consumidores del paper que desenvolupa l’agricultura al Baix Llobregat i de la necessitat de garantir una agricultura viable econòmicament a la comarca.

Tota la informació dels pagesos participants i com funciona aquesta acció la podreu trobar a la www.mercatdepages.cat

 

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) • Col·labora: Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat

 

ANTERIOR

La cresta del QuintoTapa Pota Blava torna a envair els carrers del Prat

SEGÜENT

Resultat de les votacions Quinto Tapa Cornellà 2014

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha