Agtbaix.cat - Resultat de les votacions Quinto Tapa Cornellà 2014
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Resultat de les votacions Quinto Tapa Cornellà 2014

Notícies Jun 19, 2014

06 Cruz Iberico Km0

A continuació es presenten els resultats de les votacions que s’han dut a terme durant el QuintoTapa Cornellà 2014, completades en el FIRA TAPA del 14 i 15 de juny. Aquests resultats són el fruit de recollir 282 Tapaports, dels quals, indiferentment de la categoria en què participessin, s’han acceptat les votacions, ja que un nombre important de comensals ens han comentat certes dificultats a obtenir segells de les dues zones; dos participants de la mateixa zona, l’un per problemes familiars, i l’altre per deixar de participar durant la segona setmana, no han pogut prestar el servei adequat.

En qualsevol cas, aquesta esmena decidida per l’organització no ha fet canviar el rumb de la votació, que hagués mantingut uns percentatges idèntics si no s’haguessin acceptats els Tapaports de la categoria d’argent en les votacions.

Cal assenyalar que no s’ha detectat cap grup de Tapaports amb vots, cal∙ligrafies o lletres similars. Per tant el concurs ha transcorregut amb absoluta normalitat. I dins les bases establertes per l’organització.

S’han anul∙lat 12 Tapaports per ser il∙legibles o posar dades, establiments i persones no vàlides, que no formaven part de l’activitat.

31 Tapaports només han votat per la millor tapa, i han deixat exempt l’espai destinat a triar el millor cambrer, fet que era perfectament vàlid.


Votacions per a la Millor tapa TAPAPORTS participants : 270

Millor tapa
Votacions pel Millor Cambrer TAPAPORTS AMB 12 SEGELLS : 239

millor cambrer

ANTERIOR

El Mercat de Pagès aterra a la Rambla de la Marina de L’Hospitalet

SEGÜENT

La ruta QuintoTapa aterra a l’Hospitalet amb una aposta pels productes de proximitat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha