Agtbaix.cat - GastroGavà aterra a la Fira d’Espàrrecs
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

GastroGavà aterra a la Fira d’Espàrrecs

Notícies Jun 10, 2014

2tapes gava

Del 2 al 4 de maig s’impulsa aquest nou espai de trobada i de degustació de tapes dels restauradors amb l’espàrrec i altres productes de proximitat com a protagonistes.

La 61a Fira d’Espàrrecs, que es celebrarà entre el 2 i el 4 de maig, porta novetats aquesta edició. GastroGavà serà una de les més importants, una acció gastronòmica que té com a protagonistes la restauració gavanenca, l’Espàrrec de Gavà i el producte de proximitat. És una activitat organitzada per l’Ajuntament i l’Agrupació de Restauradors de Gavà, amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT).


Al centre de les activitats de la Fira de l’Espàrrec (plaça de Jaume Balmes), GastroGavà oferirà al visitant degustacions de qualitat i amb espàrrecs de Gavà i productes autòctons elaborades per 12 restauradors de la ciutat. Aquest projecte agafa el relleu i la bona feina feta de la Mostra de Cuina i l’Espai Gastronòmic que es van desenvolupar en edicions passades de la Fira de l’Espàrrec.
El plantejament d’aquest projecte és que es formi un espai dinàmic i de trobada entre la ciutadania de Gavà i visitants de la comarca, i el comerç restaurador de la pròpia ciutat i el producte local. S’ubicarà en una gran carpa amb zona de terrassa, que disposarà de 10 espais de degustació i oferirà servei de bar.
L’oferta es vehicularà a través de la compra de tiquets de 10 euros (4 tapes + 2 cerveses) o bé de 3 euros (1 tapa + 1 cervesa). I per dinamitzar l’activitat, s’ha creat un Tapaport per triar la millor tapa entre els restauradors participants. I per als clients també hi haurà en joc un àpat per a 2 persones a la cerveseria de la Fàbrica Moritz de Barcelona.
Gastrogavà s’insereix, doncs, dintre d’una activitat referent de la comarca del Baix Llobregat. Al voltant de l’Espàrrec de Gavà, l’Ajuntament impulsa una Fira amb més de sis dècades de trajectòria que és també un reflex de la vitalitat comercial, agrícola i sociocultural de Gavà.

Restauradors participants: Ermita de Brugués • Pizzeria Los Soprano • Tàndem • Major TrentaSis • Masia Solior • La Molleteria • Margu • La Taberna de la Rambla • Jamones Juansi • Sunset Burger • Sol Café • Tasta’mm.


Organitzen: Ajuntament de Gavà i l’Agrupació de Restauradors de Gavà · Patrocinador principal: Moritz · Produeix: Associació de Gastronomia i Turisme (AGT)

+ Informació: Mariano Martínez 679 24 58 05 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ANTERIOR

Al maig, les V Jornades Gastronòmiques del Pota Blava, l’únic pollastre amb Indicació Geogràfica Protegida

SEGÜENT

Torna el QuintoTapa Cornellà amb una aposta pels productes de proximitat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha