Agtbaix.cat - Èxit del MARÇ gastronòmic 2013
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Èxit del MARÇ gastronòmic 2013

Notícies Abr 02, 2013

El 31 de març va acabar la 4a edició del Març Gastronòmic una acció impulsada per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), que va aconseguir superar els 5000 menús oferts pels restauradors del Prat, un miler més que l'edició l'anterior.

De l'1 al 31 es van celebrar les 4es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, amb un èxit absolut de l'activitat, superant el consum de 5.000 menús: durant les 2 primeres setmanes d'aquestes jornades, ja s'havien venut més de 2000 menús en els quals tenen el protagonisme els dos productes agroalimentaris estrella de la comarca del Baix Llobregat, el Pota Blava i la Carxofa Prat, productes que ofereixen un fet diferencial i qualitatiu respecte a altres jornades gastronòmiques, i que posseeixen Indicació Geogràfica Protegida (IGP). S'han superant àmpliament els 4000 menús venuts en l'edició del 2012.

Una rellevància especial també la genera el fet que hi ha un gran percentatge de públic provinent de diferents punts de la província de Barcelona -un 35% segons les estimacions incials-, aprofitant l'acció gastronòmica per incentivar el turisme de proximitat a la ciutat del Prat i als espais naturals del Delta. En aquesta acció, promoguda i organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i el Baix Llobregat (AGT), participen 23 restaurants de la ciutat del Prat, amb el patrocini d'Estrella Damm amb la seva cervesa Inedit i el suport de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat.

Amb l'objectiu de donar a conèixer el projecte concret del Març Gastronòmic i les accions que desenvolupa l'associació, des d’AGT s'ha convidat els representants dels diferents partits polítics per participar de les Jornades Gastronòmiques. Han passat pel Prat Albert Rivera (Ciutadans), Joan Herrera (ICV), Pere Navarro (PSC), Antoni Balmón (PSC) i Jordi Turull (CiU). Tots han conegut de primera mà l'aposta per la dinamització econòmica a través de la gastronomia i pels productes de proximitat.

La comunicació 2.0 tornarà a tenir un protagonisme fonamental. Per a aquest projecte es va engegar una web pròpia (www.marcgastronomic.cat) que ha rebut més de 3500 visites i les xarxes socials van ser la referència informativa a través dels perfils de les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram de AGT, i la guia digital d'ISSUU va rebre més de 4.800 visites.

ANTERIOR

Comença el Quinto Tapa Cornellà 2013

SEGÜENT

Comença el Quinto Tapa Pota blava El Prat 2013

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha