Agtbaix.cat - Comença el MARÇ gastronòmic 2013
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Comença el MARÇ gastronòmic 2013

Notícies febrer 28, 2013

Presentació del Març Gastronòmic 2013, el 28 de febrer, una acció impulsada per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) que es desenvoluparà de l'1 al 31 de març i que converteix en protagonistes el Pota Blava i la Carxofa Prat, productes gastronòmics estrella de la zona del Baix Llobregat.

Aquest dijous 28 de febrer es va presentar el Març Gastronòmic, les 4es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, a les 18.00 hores, al Centre de Promoció Econòmica del Prat (C. dels Moreres, 38). Durant tot el mes de març es desenvoluparan aquestes jornades que arriben a la seva quarta edició i que promou i organitza l'Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i el Baix Llobregat (AGT), en la qual participen 23 restaurants de la ciutat del Prat, i que compta amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat.

A l’acte van assistir molts dels restauradors participants i van intervenir Valentina Guisado, Criadora de pollastre Pota Blava i Presidenta de l'Associació de Criadors de Pollastre i Capó del Prat; Joan Ribas, pagès. i President de la Cooperativa Agrícola del Prat; Manuel Torres; productor del pollastre Pota Blava i President del Consell Regulador de la IGP Pollastre i Capó del Prat; Marta Mayordomo, regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament del Prat; i Òscar Teruelo, president d’AGT

L'objectiu d'aquesta acció és promocionar la restauració local i l'àmplia oferta gastronòmica que es desenvolupa, i en que tenen el protagonisme els dos productes agroalimentaris estrella de la comarca del Baix Llobregat, el Pota Blava i la Carxofa Prat, productes que ofereixen un fet diferencial i qualitatiu respecte a altres jornades gastronòmiques, i que posseeixen Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

Al llarg dels 31 dies que dura l'activitat es podran assaborir els menús especials que els 23 restauradors del Prat participants estan preparant per a l'ocasió. En aquesta edició, el patrocinador principal torna a ser Estrella Damm, amb la seva cervesa Inedit.

El balanç de la passada edició del 2012 va ser de consolidació del projecte. La implicació dels 19 restauradors participants (en 2013 són quatre més), va trobar una magnífica resposta del públic tant local com d'altres ciutats de la comarca. En les quatre setmanes del Març Gastronòmic es van vendre més de 4000 menús i es van consumir molts quilos de Carxofa Prat i de Pota Blava.

ANTERIOR

Comença el Quinto Tapa Pota blava El Prat 2013

SEGÜENT

Èxit de la Segona Trobada de Blocaires

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha