Agtbaix.cat - Èxit de la Segona Trobada de Blocaires
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Èxit de la Segona Trobada de Blocaires

Notícies Mar 02, 2013

El passat dissabte 2 de març, a la cuina del CC Sant Jordi-Ribera Baixa, es va organitzar, dins les activitats paral·leles que s'organitzen a l'entorn de les 4es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, la segona trobada de blocaires gastronòmics, després que en l'edició del 2012 l'acollida per part dels participants i l'organització va ser excel·lent.

En aquesta segona edició, organitzada amb Pratencs.cat, es va comptar amb la presència de membres del col·lectiu Gastrobloc@ires, a més d'alguns blocaires locals i d'altres catalans recomanats pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. La convidada especial va ser la comunicadora gastronòmica Garbancita Cristina, provinent de Pamplona i que té una presència intensa a les xarxes socials.

La jornada va començar a les 11.30, a la recepció del CC Sant Jordi-Ribera Baixa, on van anar arribant tots el participants, per començar el ShowCooking passades les 12 del migdia. Els cuiners Susana Aragón del restaurant Ona Nuit i el Gastrobar del Cèntric, i Joan Figueres del restaurant Sinfonía de l’Hotel Ciutat del Prat, van ser les veus i les mans protagonistes de l'acció, explicant els plats que es van preparar i les característiques del Pota Blava. El seu protagonisme va ser compartit quan en mig del ShowCooking va arribar en Joan Ribas, pagès i president de la Cooperativa Agrícola del Prat, amb una caixa de Carxofes Prat acabades de collir. La seva veu s'afegí a la Jornada explicant curiositats sobre el cultiu de la Carxofa Prat, i fins i tot, preparant algun plat amb aquesta flor.

La sessió del ShowCooking, que va deixar satisfets els participants, va obrir la porta a l'hora del dinar a un dels restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques. A la finalització del dinar, la vintena de blocaires van anar, per acabar aquesta intensa jornada, a fer una visita a la granja Torres, productora dels pollastres raça Prat. En Manuel Torres, criador de l'au, va contestar a totes les preguntes entorn del Pota Blava, que despertava la curiositat dels visitants, mentre un munt d'avions sobrevolaven la granja, i es convertien en protagonistes accidentals de la jornada.

Al voltant de les sis de la tarda tothom s'acomiadava a la porta de la granja Torres, envoltats de camps de Carxofa, fins la propera edició.

Participants

http://garbancita.blogspot.com.es/

http://nototsonpostres.blogspot.com.es/

http://lacuinavioleta.blogspot.com.es/

http://rhubarbandsamphire.blogspot.com.es/

http://aprilskitch.blogspot.com.es/

http://recetasdemon.blogspot.com.es

http://esquanmenjo.blogspot.com.es/

http://elcocinillas.org

http://cuinetes.bloks.cat/

http://delicies.blogspot.com

http://cuinagenerosa.blogspot.com.es/

http://tapatdetapes.blogspot.com.es/

http://tiritinyam.blogspot.com.es/

http://gastronomiathai.blogspot.com.es/

http://cocinahindu.blogspot.com.es/

http://cuinescuina.blogspot.com.es/

http://artedellaterra.wordpress.com/

 

ANTERIOR

Comença el MARÇ gastronòmic 2013

SEGÜENT

Presentació del MARÇ gastronòmic als caps polítics catalans

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha