Agtbaix.cat - Comença el Quinto Tapa el Prat 2012
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Comença el Quinto Tapa el Prat 2012

Notícies Oct 24, 2012

 

Segona edició del Quinto Tapa del Prat de Llobregat

Continuant l'èxit de la tercera edició del Març Gastronòmic, l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) impulsa la iniciativa el Quinto Tapa, entre el 25 d’octubre i el 25 de novembre, una ruta de degustació d'innovadores tapes realitzades pels bars i restaurants de la ciutat.

 

 

L'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) posa en marxa novament el projecte Quinto Tapa, que es celebrarà entre el 25 d’octubre i el 25 de novembre. La iniciativa és una ruta on participaran bars i restaurants del Prat de Llobregat, i on es podran degustar tot tipus d'innovadores tapes, amb l'objectiu de motivar el consum dins de la restauració local i potenciar el producte local a través del Pota Blava.
Aquesta iniciativa s'uneix a les diferents accions que s'estan impulsant per posar en primer pla els principals actius del Prat, que engloben els seus actius naturals, patrimonials, agroalimentaris i gastronòmics, on s'emmarca el projecte del Quinto Tapa.

Premi a la millor tapa

La participació del restaurants i bars de la ciutat es concreta en una doble oferta de degustació: la tapa especialitat de la casa amb un Quinto Damm tindrà un preu de 2,5 €, i de 3,5 € la tapa Pota Blava i el Quinto Damm, un preu unificat per a tots els establiments participants. L’AGT segueix amb la seva aposta per reforçar l'oferta gastronòmica i complementar la bona acollida de la primera edició al 2010, i l'èxit i consolidació del Març Gastronòmic.
Amb la intenció de motivar a la participació de restauradors i consumidors, s'instaurarà al Quinto Tapa un premi a la millor tapa de bars i restaurants participants. Els clients, per la seva banda, també tindran premi: participaran en un concurs a traves d'una cartilla, on es valoraran les tapes de cada establiment; un cop segellada la cartilla a cinc bars i restaurants diferents, els clients podran participar en el sorteig d'un premi.

Segueix l'aposta per la innovació i les xarxes socials

La comunicació 2.0 tindrà un protagonisme fonamental. Per a aquest projecte es posa en marxa un web propi (www.quintotapa.cat) on, mitjançant un mapa de la ciutat, els establiments participants estaran geolocalitzats i a través del qual es podrà accedir a tota la informació de l'oferta de tapes dels restauradors.  
El web serà la referència mitjançant la qual es podrà accedir als diferents perfils de les xarxes socials de Facebook i Twitter d'AGT, Social FourSquare i un bloc informatiu amb algunes de les curiositats que es vagin desenvolupant durant els trenta dies del Quinto Tapa.


Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme (AGT)
Patrocinador principal: Estrella Damm
Col·laboren: Ajuntament del Prat, Rúbrica Editorial, Lambada Estudio.

 

ANTERIOR

Presentació del MARÇ gastronòmic als caps polítics catalans

SEGÜENT

Presstrip per potenciar el Parc Agrari

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha