Agtbaix.cat - Cultura i gastronomia prenen la plaça d'Europa per celebrar la tornada del MWC
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Cultura i gastronomia prenen la plaça d'Europa per celebrar la tornada del MWC

Notícies Jun 25, 2021
Cultura i gastronomia prenen la plaça d'Europa per celebrar la tornada del MWC

Del 25 de juny a l’1 de juliol, es podran degustar tapes elaborades per diferents restauradors de la ciutat i gaudir de música i espectacles en directe a la plaça d’Europa  

Després d’un any d’absència, el Mobile Word Congress torna al recinte de Fira a Granvia L’H i amb ell L’Hospitalet Experience, la iniciativa que l’Ajuntament, en col·laboració amb l’Associació de Gastronomia i Turisme de L’Hospitalet i el Baix Llobregat i de diferents entitats, restauradors i agents culturals de la ciutat du a terme per donar a conèixer L’Hospitalet entre els visitants del certamen i difondre entre la ciutadania la importància de les tecnologies mòbils.

El 25 de juny va tenir lloc l’acte de presentació que ha comptat amb la participació de l’alcaldessa, Núria Marín; del CEO de GSMA, John Hoffman; del regidor d’Educació, Cultura i Innovació, David Quirós, del president de l’Associació de Gastronomia i Turisme de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, Óscar Teruelo; de l’empresari i activista  cultural, David Lafuente, i de Rosa Vallejo, influencer i imatge de la campanya d’enguany.


A l’inici de l’acte, Marín i Hofman s’han dirigit a un dels horts urbans i han plantat  un taronger, arbre que donarà els seus fruits a finals de febrer, dates que coincidiran amb l’edició de MWC de 2022.

L’alcaldessa Núria Marín ha dit que “el millor d’aquesta edició de Mobile no és ni el nombre de visitants, ni l’impacte econòmic que tindrà, sinó el fet que se celebri. L’èxit és que obri les portes”. John Hofman, per la seva banda, ha destacat que si bé “fa 15 mesos la nostra vida va canviar radicalment, ara podem dir que hem sortit  d’aquesta prova més forts i més cohesionats. Aquesta edició del MWC té un paper rellevant en aquesta sortida de la crisi”.

A la trobada s’ha presentat L’Hospitalet Experience,  que situat al centre de la plaça d’Europa acollirà fins a l’1 de juliol, una atractiva proposta cultural i gastronòmica, un espai pensat perquè les persones que visitin L’Hospitalet puguin gaudir de la gastronomia i la cultura de la ciutat gràcies als plats que preparen els establiments de restauració i a la programació d’espectacles i música en directe.

 


Mesures de seguretat

El centre de la plaça d’Europa, on tindrà lloc aquesta edició, serà per primera vegada un espai delimitat amb tanques per tot el perímetre, i amb un aforament controlat. Hi haurà un únic punt d’entrada, on es prendrà la temperatura a tothom que hi accedeixi, i un únic punt de sortida. Hi haurà, a més, gel hidroalcohòlic a disposició dels assistents, i serà obligatori l’ús de la mascareta, sempre que la normativa vigent del Procicat ho consideri. Hi haurà un servei de seguretat privada que vetllarà pel compliment de les normes al recinte.

El pagament només es podrà efectuar amb targeta de crèdit o a través de dispositius electrònics. A més, els plats, gots i coberts seran d’un sol ús, i en cap cas es podran compartir.

ANTERIOR

Granja Torres impulsa la seva botiga digital amb el Pota Blava com a protagonista

SEGÜENT

El Village L'H Experience tanca amb rècord de visitants i 13.200 tapes venudes

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha