Agtbaix.cat - Mengem Carxofa Prat als bars i restaurants
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Mengem Carxofa Prat als bars i restaurants

Notícies Abr 19, 2021
Mengem Carxofa Prat als bars i restaurants

Del 15 d'abril al 2 de maig, l’emblemàtica hortalissa del Parc Agrari ocuparà les taules de bars i restaurants del Prat amb l'acció "Mengem Carxofa a la restauració local". Aquesta activitat visualitzarà durant divuit dies l’oferta gastronòmica amb Carxofa Prat dels i les xefs locals, que aposten pel producte de proximitat i de temporada.

Catorze restaurants i dues pastisseries de la ciutat oferiran plats, platerets, tapes o postres, amb una protagonista principal, la Carxofa Prat, en una iniciativa que també vol motivar la ciutadania a comprar i cuinar a casa el producte de referència del Parc Agrari, tot just quan comença el final de la temporada.

Mengem Carxofa s'emmarca dintre de les diferents accions que, sota el lema “El Prat i Sant Boi, capitals mundials de la carxofa”, les dues ciutats desenvolupen per primera vegada en una campanya conjunta, per promoure la producció i consum de Carxofa Prat.

L'activitat se suma a les actuacions que fa l'Ajuntament del Prat per donar suport a la restauració i a la producció locals. Amb iniciatives d'aquest tipus es pretén donar visibilitat i valorar el treball dels i les professionals del sector hostaler a la ciutat que aposten per una gastronomia de qualitat amb producte de proximitat.

En aquest sentit, la Cooperativa Agrícola del Prat se suma amb un 15 % de descompte en la compra de la Carxofa Prat als establiments participants en l’edició d’enguany, tal com va fer durant el Març Gastronòmic, refermant el seu compromís amb l’alimentació saludable i de qualitat, estretament lligada al territori i a la societat.

ANTERIOR

El Districte Cultural i l’Ajuntament de L’Hospitalet impulsen Tapes del Món per unir gastronomia, cultura i creativitat

SEGÜENT

GastroGavà 2021 es reinventa i es podrà gaudir a més de 20 bars i restaurants amb menús i platillos amb #EspàrrecGavà

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha