Agtbaix.cat - L'Ajuntament de L'Hospitalet llença la campanya 'Emporta't la cuina de L'Hospitalet a casa'
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

L'Ajuntament de L'Hospitalet llença la campanya 'Emporta't la cuina de L'Hospitalet a casa'

Notícies Nov 02, 2020
L'Ajuntament de L'Hospitalet llença la campanya 'Emporta't la cuina de L'Hospitalet a casa'

L'Ajuntament de L'Hospitalet, a través de l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha posat en marxa una campanya de comunicació per estimular el consum en els bars i restaurants locals, molt castigats per l'actual crisi sanitària. L'Ajuntament centra actualment els seus esforços a ajudar el sector en l'adaptació a les noves habilitats requerides per subsistir i ser competitius en el mercat de l'hostaleria.

 

El conjunt d'iniciatives de la campanya s'ha realitzat en col·laboració amb el Gremi d'Hostaleria de L'Hospitalet, el blog Hospitalet Gastronòmic i l’Associació de Gastronomia i Turisme.

 

L'orientació especial de la campanya queda reflectida en el lema, 'Emporta't la cuina de L'Hospitalet a casa', ja que se centra a potenciar la capacitat dels negocis de restauració d'oferir  serveis per endur-se el menú a casa, ja sigui per entrega a domicili o recollida en el local, així com de gestionar les comandes amb antelació. Amb el hashtag #cuinasegura, usat a les xarxes socials, també es vol reforçar la convicció que, si es porta a terme amb totes les mesures de prevenció, la compra als restaurants es pot fer amb seguretat.

 

La comunicació de la campanya facilitarà la visualització a peu de carrer dels bars i restaurants que presten els serveis de menjar a domicili i que s'hagin afegit a la campanya, amb elements gràfics identificatius i ben visibles en el mateix exterior de l'establiment. Alhora, se'n farà difusió en mitjans de comunicació tant digitals com tradicionals, i tant locals com de fora del municipi.

 

Aquesta difusió inclourà la llista periòdicament actualitzada dels restaurants de L'Hospitalet que ofereixin serveis de  preparació d'aliments per recollir i per  emportar, perquè els  ciutadans tinguin facilitat per dirigir-s'hi i fer-hi consum. La llista es mantindrà publicada al web www.dinamitzaciolocallh.cat

 

(http://www.dinamitzaciolocallh.cat/detallNoticia.aspx?1mdZieHtQcEFdqazAjoHaqazAB06d48VyqazAZiSdnk18EHxZ6eEUqazB).

 

Un altre element important de la campanya seran els vídeos promocionals que presentaran els mateixos restauradors. Així, cada establiment que ho vulgui, tindrà un espai per fer difusió de la seva cuina i, més específicament, dels serveis i plats que ofereixi per emportar i per repartir a domicili.  Aquests vídeos, amb una imatge i formats cohesionats, es publicaran en els propis canals de comunicació de l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social.

 

 

L'Ajuntament, amb el sector

 

La regidora de l'àrea, Rocío Ramírez, ha volgut recalcar que "el sector de la restauració té tot el suport de l'Ajuntament. Hem fet un treball important d'adaptació als canvis i, per això, ens hem centrat en una campanya de suport al serveis de delivery i take away, i a les opcions pràctiques que té un sector que necessita treballar com sigui. A més, una perspectiva molt important d'aquesta tasca d'adaptació és que entenem que aquests canvis han vingut per quedar-se i el suport al sector en aquesta adaptació, molt especialment digital, es mantindrà en el temps”. Així mateix, també ha remarcat que “aquesta vegada hem fet un esforç suplementari a difondre l'activitat dels restauradors més enllà del nostre municipi, perquè així puguin arribar a més gent".

ANTERIOR

El Menú de Fira es reinventa i uneix a la restauració local

SEGÜENT

La Jornada Tècnica del Pota Blava, amb esperit SlowFood

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha