Agtbaix.cat - Duel de xefs entre Jordi Cruz i Susana Aragón, amb les Cireres del Baix!
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Duel de xefs entre Jordi Cruz i Susana Aragón, amb les Cireres del Baix!

Notícies Mai 21, 2020
Duel de xefs entre Jordi Cruz i Susana Aragón, amb les Cireres del Baix!

Cerveses San Miguel proposa un original repte a diversos dels xefs més prestigiosos del nostre país per posar a prova el seu caràcter inquiet i els convida a que s'endinsin en les seves cuines i aguditzin el seu enginy amb l'objectiu de ser capaços de cuinar un plat sense un dels ingredients principals.

Els xefs, hauran de demostrar que són autèntics cervesers inquiets i realitzar per parelles un duel en el qual hauran de preparar un plat sense un dels ingredients clau de la recepta. Els encarregats d'escollir aquest ingredient robat seran els seguidors dels xefs a través d'enquestes i preguntes en xarxes socials, amb l'objectiu de posar a prova el coneixement i recursos en la cuina dels xefs més cervesers inquiets que demostraran que són capaços d'elaborar un plat a l'altura.

D'aquesta manera, la parella formada per Jordi Cruz i Susana Aragón el proper dissabte 23 de maig arrencaran aquest duel de xefs i es posaran davant dels fogons per preparar un plat de forma divertida i original i maridar-lo amb algun dels productes de l'àmplia gamma de Cerveses San Miguel.

La primera trobada serà a través d'un directe en els perfils d'Instagram de Jordi Cruz i Susana Aragón en el qual prepararan una recepta que maridarà amb Yakima Valley de San Miguel, una cervesa IPA creativa, perfecta per acompanyar a aquest apassionant duel. Susana Aragón, xef Slow Food del Cèntric Gastrobar del Prat de Llobregat, com és habitual a la seva cuina, utilitzarà productes de temporada del Parc Agrari, especialment les Cireres del Baix i l’albergínia, que comença la seva temporada al territori.

Altres xefs participants seràn Sergio i Javier Torres; Diego Gallecs i José Carlos García; i Miguel Cobo i Ricardo Pérez. Gràcies al repte, els cervesers inquiets aprendran noves formes de fer una recepta i s'aguditzaran seu enginy gràcies a les recomanacions i claus dels xefs per fer el seu món (gastronòmic) més gran.


ANTERIOR

#ElBaixLHaCasa, nova iniciativa gratuïta d'AGT per visualitzar la restauració

SEGÜENT

Granja Torres impulsa la seva botiga digital amb el Pota Blava com a protagonista

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha