Agtbaix.cat - L'AGT ajorna les seves activitats gastronòmiques
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

L'AGT ajorna les seves activitats gastronòmiques

Notícies Mar 16, 2020
L'AGT ajorna les seves activitats gastronòmiques

De les dues activitats que l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i l'Hospitalet (AGT) tenia en marxa, per responsabilitat col·lectiva, queden ajornades. Del Març Gastronòmic s'havia celebrat el primer cap de setmana, amb una bona arrencada de menús i venda de Pota Blava. 

 

Per la seva banda, el QuintoTapa L'Hospitalet · Km0 estava en fase de distribució de tot el material gràfic i arrencant la campanya de comunicació. Farem la ruta, en altres dates: no ens plantegem la suspensió, però si l'ajornament.

 

Volem fer arribar des de l'AGT l'escalfor i els ànims en aquesta situació que ens està afectant a tots.

 

És moment d'anar tots a una i fer cas als experts, i tot el nostre suport a les companyes i companys del sector de la restauració, pagesia i petits productors en aquesta situació tan excepcional. Hem de tenir clar més que mai que les terres del Parc Agrari del Baix Llobregat conformen una de les zones agrícoles més antigues i fèrtils de Catalunya, i és un patrimoni agrícola amb futur. Tenir un territori envoltat de camps, que alhora permet un accés directe als productes frescos que s’hi conreen i que la ciutadania pot comprar als Mercats de Pagès i les agrobotigues, té un valor excepcional.

 

L'AGT no para màquines: treballant des de casa, aprofitarà aquests dies per agafar forces i començar a pensar en projectes nous per agafar empenta quan tot comenci a estabilitzar-se.

 

Sense la feina de restauradors, pagesia, petits productors la nostra feina no té cap sentit. Ens sentim part del vostre equip. Ara és moment d'anar tots a una.

 

Keep calm, molt d'amor i bons aliments

 

ANTERIOR

El 7è QuintoTapa L’Hospitalet torna amb el producte local i de temporada com a referència gastronòmica

SEGÜENT

La campanya #MengemEsparrecGava posa en valor un producte únic del Parc Agrari

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha