Agtbaix.cat - El 7è QuintoTapa L’Hospitalet torna amb el producte local i de temporada com a referència gastronòmica
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El 7è QuintoTapa L’Hospitalet torna amb el producte local i de temporada com a referència gastronòmica

Notícies Mar 11, 2020
El 7è QuintoTapa L’Hospitalet torna amb el producte local i de temporada com a referència gastronòmica

Del 19 de març al 5 d’abril arriba la 6a edició QuintoTapa Km0 L’Hospitalet amb 33 participants i 65 tapes. Les taules dels restauradors s’ompliran, per setena edició consecutiva, de productes locals i de proximitat, en una iniciativa impulsada des de l’Ajuntament de L’Hospitalet i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT)

 

Aterra la 7a edició del QuintoTapa L’Hospitalet, que va arrencar el 2014 apostant pels productes locals i de proximitat. El 2020 torna la ruta gastronòmica de referència de la ciutat amb restauradors de sis barris de la ciutat que han elaborat fins a 65 propostes gastronòmiques amb productes de temporada, amb una matèria primera del costat de casa i uns restauradors que van vendre més de 50.000 tapes a la ruta 2020.

 

El producte local i de temporada, consolidat al QuintoTapa L’Hospitalet

El QuintoTapa ofereix l’oportunitat de conèixer els productes de temporada i locals en format tapa, apropant-nos també una alimentació més saludable. Tal com diuen som el que mengem, i els productes locals i de temporada els podem gaudir en el seu moment més òptim. La ruta continua la proposta de la tapa Km0 (3,5 €) i la tapa de la casa (3 €) amb un Quinto Magna, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès. I els tapaports plens de segells dels restauradors participants, que podran optar a un munt de premis

 

Seguim innovant! Vot a quintotapa.cat de les millors tapes

Aquest any, el QuintoTapa s'estrenarà al sistema de vot on line a quintotapa.cat per escollir les millors tapes de la ruta gastronòmica i el millor cambrer o cambrera. En el seu afany de ser més sostenibles, AGT eliminarà els elements en paper de la ruta, menys la guia en paper, que forma part de la col·lecció dels gastrònoms de referència.

 

#LHospitaletMola i molt

L’Hospitalet és una ciutat ideal per fusionar cuina i cultura, i el QuintoTapa forma part d’aquesta alquímia. Gaudeix de la nostra cuina de fusió, dels productes autòctons conreats per pagesos de la zona, dels fogons dels nostres chefs, de la tradició del “tapeo” més divers -del de sempre i també del d'arreu del món- amb un flux cultural imparable, barreja de pells i ànimes múltiples.

Viu l'efervescència de les activitats culturals de l’Hospitalet, des dels dj’s que peten les pistes fins al folcklore tradicional, fàbriques habitades per artistes de noves tendències, escoles de música, street art, galeries de primer nivell metropolità i sales d’exposicions amb artistes consagrats o emergents  de renom internacional. Vine a gaudir del QuintoTapa i segur que l'Hospitalet et sorprendrà.

 

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l´Ajuntament de l'Hospitalet

Patrocinadors: San Miguel Magna i DO Penedès


ANTERIOR

L’XI Març Gastronòmic, apadrinat per Cristina Jolonch

SEGÜENT

L'AGT ajorna les seves activitats gastronòmiques

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha