Agtbaix.cat - La FiraTapa Pota Blava i Carxofa Prat converteix el Prat en capital gastronòmica de Catalunya
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La FiraTapa Pota Blava i Carxofa Prat converteix el Prat en capital gastronòmica de Catalunya

Notícies Des 17, 2019
La FiraTapa Pota Blava i Carxofa Prat converteix el Prat en capital gastronòmica de Catalunya

• Més de 4500 platillos amb Pota Blava i Carxofa Prat servides a La Ricarda

• El Menú de Fira i els esmorzars de pagès tornen a ser un èxit

 

Les més de 12 propostes amb Pota Blava i Carxofa Prat són les responsables de l’èxit de la Fira Tapa. Més de 4500 platillos es van servir en aquesta festa gastronòmica celebrada al Pavelló Gastronòmic de la 46a Fira Avícola Raça Prat. L’oferta es va arrodonir amb l’èxit del menú de fira, els esmorzars de pagès i el take away Pota Blava, que van exhaurir les seves existències al nou recinte de La Ricarda, en un espai ple de música i activitats familiars.

 

L’Aula de Cuina, art i música, claus de l’èxit de l’espai

El pavelló i el restaurant de la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat, van posar de nou l’accent en la gastronomia local, i també en generar un ambient familiar i lúdic. A més de diferents concerts, l’espai gastronòmic va completar la proposta cultural el Live Painting Pota Blava, en què 4 artistes locals van pintar el Pota Blava amb el seu estil Street Art.

La participació a la Fira Avícola supera les expectatives en aquesta 46a edició

La 46a edició de la Fira Avícola del Prat, va finalitzar amb una afluència de públic que supera la de l’edició anterior (que va atreure 80.000 persones) i que està per sobre de les expectatives. Desenes de milers de persones s’han apropat al reciente firal, de més de 19.000 m2, entre divendres 13 i diumenge 15 de desembre al vespre, on han pogut gaudir d’una d’àmplia oferta gastronòmica, comercial, cultural i lúdica. El creixement de l’afluència de públic es deu en gran mesura a l’augment de persones que visiten la fira procedents d’altres municipis de l’àrea metropolitana i d’arreu de Catalunya. El Pota Blava ha aconseguit desestacionalitzar els darrers anys el seu consum i s’ha convertit en un producte de qualitat que és comprat al llarg de tot l’any i no exclusivament en dates nadalenques, tot i que aquestes continuen concentrant una part important de les vendes.

ANTERIOR

La FiraTapa Pota Blava i Carxofa Prat converteix el Prat en capital gastronòmica de la comarca

SEGÜENT

Marimorena (Sant Boi), Major 36 (Gavà) i Sucapá (L’Hospitalet), podi de la guia d’AGT dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i l’Hospitalet

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha