Agtbaix.cat - Torna la Gastronomia Pota Blava i Carxofa Prat amb la Fira Avícola amb platillos!
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Torna la Gastronomia Pota Blava i Carxofa Prat amb la Fira Avícola amb platillos!

Notícies Nov 28, 2019
Torna la Gastronomia Pota Blava i Carxofa Prat amb la Fira Avícola amb platillos!

• Els dies 13, 14 i 15 de desembre torna el Fira Tapa de Pota Blava i de Carxofa Prat
• L’espai gastronòmic es consolida dins La Ricarda, a l’interior de la granja, i s’integra amb la promoció turística i de producte del territori
• S’estrena un nou format, els “platillos” de Pota Blava i Carxofa Prat amb el segell del #ElPratDegustal
• També hi haurà espai pel menú de la Fira i els esmorzars de pagès, uns clàssics de Fira Avícola

 

Fes click aquí i coneix la gastronomia i les activitats de FiraTapa!


La Ricarda, any 3

La 46a edició de la Fira Avícola del Prat, la mostra que té el Pota Blava com a protagonista, torna a ocupar la granja de la Ricarda. Els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat tornaran a estar més a prop que mai del públic en aquest espai, una antiga granja lletera reconstruïda que obre les portes a la ciutat i la comarca. En l’edició, l’espai gastronòmic tornarà a ocupar una de les naus de la granja, i es donarà més protagonisme a la cuina basada en els productes locals i a la marca gastronòmica #ElPratDegustal. A més, l’espai gastronòmic es donarà la mà a la terrasa del FiraTapa amb els diferents estands de difusió del turisme amb vocació sostenible que es desenvolupa a territori pratenc, unit a la difusió també a la divulgació del valor producte local.

 

El FiraTapa estrena format gastronòmic, els platillos

La nau de 600 m2 que acollirà la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat i el restaurant posaran de nou l’accent en la gastronomia local. Les estrelles de l’oferta gastronòmica local seran el Pota Blava i la Carxofa Prat, i es podran degustar en un nou format, els platillos, amb degustacions més elaborades que portaran el segell d’alguns dels millors bars i restaurants de la ciutat, sota el paraigües de #ElPratDegustal. Es manté el menú del Consell Regulador Raça Prat i el take away Pota Blava, així com l’esmorzar de pagès.

A més de bona gastronomia, l’espai també s’omplirà d’actuacions musicals, activitats infantils i ShowCookings per descobrir en directe els secrets del Pota Blava i la Carxofa Prat, a més de l’acte d’entrega del premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa Pota Blava.

ANTERIOR

La guia dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i l’Hospitalet arriba de la mà d’AGT, una classificació des del guanyador fins al 50

SEGÜENT

El Baix Llobregat present a la Barcelona Slow Food Guide amb 6 establiments

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha