Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/agtbaix.cat/web/libraries/cms/application/cms.php on line 460 Agtbaix.cat - El Pota Blava s’enlaira al QuintoTapa en la seva edició més Km0
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Pota Blava s’enlaira al QuintoTapa en la seva edició més Km0

Notícies Oct 29, 2019
El Pota Blava s’enlaira al QuintoTapa en la seva edició més Km0

El Pota Blava deixa el seu ritme rumbero al QuintoTapa després de recòrrer durant 18 dies els paladars de milers de clients amb una gastronomia de qualitat. Una de les rutes de referència de Catalunya, organitzada per l’AGT, amb el suport de l’Ajuntament del Prat.

 

El Prat de Llobregat ha tornat a ser una edició més la capital gastronòmica de Catalunya, amb un bon grapat de clients de Barcelona, del Baix Llobregat i d’arreu de les contrades, incrementant els consumidors provinents de diferents punts del territori.

 

Objectiu aconseguit: donar a conèixer encara més un producte de primera

 

La 13a edició del QuintoTapa ha tornat a aconseguir el seu objectiu: que tothom conegui la qualitat gastronòmica d’un producte com el Pota Blava, el primer pollastre amb IGP de l’Estat. L’edició ha gaudit de molta presència al carrer, amb l’espai gastronòmic creat a Plaça Blanes, perquè el públic pogués gaudir del Pota Blava en un espai obert i familiar, en una ruta amb una restauració 100% pratenca.

 

Seguim innovant! Vot a quintotapa.cat de les millors tapes

 

Aquest any, el QuintoTapa ha estrenat al sistema de vot on line a quintotapa.cat amb el que els usuaris van poder escollir  les millors tapes de la ruta gastronòmica i el millor cambrer o cambrera, que es donaran a conèixer en breu. Aquesta acció reforça la línia de treball de l’AGT i l’Ajuntament del Prat per ser més sostenibles, eliminant molts dels  elements en paper de la ruta.

 

El Pota Blava i la Carxofa Prat tornaran a la 46a Fira Avícola Avícola Raça Prat

 

La gastronomia tornarà a ser un dels eixos de la 46a Fira Avícola Raça Prat del 13, 14 i 15 de desembre a la Granja de la Ricarda.  La Fira Avícola és un esdeveniment consolidat del Prat de Llobregat, que inclou entre altres mostres, un espai gastronòmic dedicat als productes locals de qualitat com el Pota Blava i la Carxofa Prat. Any rere any, milers de visitants s’acosten a la Fira Avícola on a més d’una gran experiència gastronòmica poden gaudir de diferents activitats per a tota la família.

 

L’AGT tornarà a organitzar l’Espai gastronòmic amb novetats, com els “platets” de Pota Blava i Carxofa Prat amb la col·laboració dels restaurants adherits a la xarxa El Prat Degusta’l  Un any més els visitants també podran gaudir de l’esmorzar de pagès, el Menú de Fira o la fòrmula “take away” per degustar els aliments allà on vulguin.  


+ Informació: www.quintotapa.cat
Xarxes AGT· Facebook: Gastronomia Baix Llobregat · Twitter @agtbaix • Instagram @agt_baix
Xarxes QuintoTapa · Facebook / Twitter / Instagram : QuintoTapaKm0
Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament del Prat
Patrocinadors principals: San Miguel i D.O. Penedés

ANTERIOR

Les Tapes del Món tornen a la Rambla Marina en la seva 5a edició

SEGÜENT

El QuintoTapa torna a Corbera de Llobregat amb el producte de temporada com a protagonista

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha