Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/agtbaix.cat/web/libraries/cms/application/cms.php on line 460 Agtbaix.cat - El Pota Blava torna amb el QuintoTapa a l'octubre!
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Pota Blava torna amb el QuintoTapa a l'octubre!

Notícies Set 23, 2019
El Pota Blava torna amb el QuintoTapa a l'octubre!

www.quintotapa.cat

 

 L’AGT arrenca temporada al Prat amb la seva ruta més potent amb el pollastre Pota Blava com a protagonista. Del 10 al 27 d'octubre, el rei del corral serà el protagonista de la ruta gastronòmica de referència al Baix Llobregat, que compta amb el suport de l'Ajuntament del Prat

 
    
El rei del corral del una de les aus més preuades del corral Parc Agrari no pot aguantar més! Vol tornar a ser el protagonista gastronòmic de la tardor i el QuintoTapa serà la seva entrada per la porta gran. El Pota Blava serà el protagonista de la restauració del Prat del 10 al 27 d'octubre, amb una nova edició del QuintoTapa. Aquesta au recorrerà tots els bars i restaurants dels 30 participants del Prat en forma de tapa. Novament, es vol donar protagonisme a un producte de primera que tenim a casa, amb uns restauradors que crearan propostes gastronòmiques que aixecaran la libido a més d'un, després de vendre més de 70.000 tapes en la ruta Pota Blava 2018.

 

El QuintoTapa, amb gresca i gastronomia

Durant els tres caps de setmana de la ruta, a més de trobar el Pota Blava a les barres de molts restauradors, l’activitat sortirà al carrer a la Plaça Blanes, on s’organitzarà una FiraTapa especial, amb la recuperació de receptes tradicionals dels criadors i els productes de temporada de la Cooperativa Agrícola del Prat. I més sorpreses que estem preparant, que ens acostin encara més al Parc Agrari.

 

Seguim innovant! Vot a quintotapa.cat de les millors tapes

Continua la proposta de la tapa Pota Blava (de 3,5 €) i la tapa de la casa (de 3 €) amb un Quinto Magna, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès.
Aquest any, el QuintoTapa s'estrenarà el sistema de vot on line a www.quintotapa.cat per escollir les millors tapes de la ruta gastronòmica i el millor cambrer o cambrera. En el seu afany de ser més sostenibles, AGT eliminarà tots els elements en paper de la ruta, menys la guia en paper, que forma part ja de la col·lecció d'algun gastrònom de referència.

 

El Pota Blava, un producte de primera

El Pota Blava no és un pollastre normal, i és fàcil detectar-ho: no per casualitat va ser el primer pollastre amb IGP de l'Estat. Un plomatge viu, una cresta amb 5 o 6 puntes, i unes cuixes sense plomes i allargades amb un color blau pissarrós. Quan surt de la cassola el resultat és espectacular, amb una carn fina i melosa, un gust i sabor persistents, rica en proteïnes i pocs greixos. Els restauradors del QuintoTapa també apostaran pel producte local i de temporada: amb el la ruta s'ofereix l'oportunitat de degustar-los en format de tapa i d'apropar-nos també una alimentació més saludable.

 

#ElPratMola i molt!

La gastronomia del Prat ens col·loca en el mapa i és una raó més per mostrar una de les ciutats més molonas de l’àrea metropolitana, amb uns espais naturals i un Parc Agrari que són l'enveja d'altres municipis – canvi opcional: referents en tota Catalunya. Amb QuintoTapa no només fem ballar el paladar, sinó també el territori!

 

+ Informació: www.quintotapa.cat

 

Xarxes QuintoTapa · Facebook / Twitter / Instagram : QuintoTapaKm0

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament del Prat

Patrocinadors principals: San Miguel i D.O. Penedés 

 
 

ANTERIOR

El Pota Blava estarà present a Fira Àpat

SEGÜENT

Torna la Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera!

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha