Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/agtbaix.cat/web/libraries/cms/application/cms.php on line 460 Agtbaix.cat - L'AGT col·labora amb el 45è aniversari del Centre d‘Estudis Comarcals del Baix Llobregat
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

L'AGT col·labora amb el 45è aniversari del Centre d‘Estudis Comarcals del Baix Llobregat

Notícies Jun 25, 2019
L'AGT col·labora amb el 45è aniversari del Centre d‘Estudis Comarcals del Baix Llobregat

El Molí dels Frares de Sant Vicenç dels Horts és el lloc escollit per a la festa i la celebració dels 45 anys d’existència del CECBLL, amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat entorn al concepte territori socialment responsable.

 

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat compleix aquest any el 45è aniversari de la seva fundació. Es proposen celebrar l’aniversari de forma lúdica i distesa amb les persones associades de l'entitat. El divendres dia 5 de juliol al Molí dels Frares de Sant Vicenç dels Horts ho celebraran, en una tarda nit amb una visita guiada al Molí dels Frares i després d’uns breus parlaments gaudiren de la gastronomia que ens oferirà l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat. El preu d’aquest sopar-degustació és de 20€.

 

Què és el CEBLL

Un 23 de novembre de l’any 1974, una colla d’homes i una única dona de la comarca es reuniren a Martorell i acordaren fundar el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Al llarg dels anys, el Centre no ha perdut el tremp de la història, l’ha estudiada, l’ha difosa i l’ha construïda. El nostre valor rau en el fet que no en som només espectadores sinó que també en som protagonistes.

El CECBLL és una associació que exerceix el seu lideratge cultural en el territori i entén que la cultura ha de contribuir de forma efectiva a les polítiques, les estratègies i els programes que faciliten un desenvolupament econòmic i social inclusiu, la sostenibilitat mediambiental, l’harmonia, la pau i la seguretat. La cultura ha de ser un motor i un mitjà pel desenvolupament sostenible. La cultura ha de ser una eina pel benestar de les persones i un pilar en la lluita contra la desigualtat. La cultura ha de recuperar un rol prioritari en les agendes polítiques i socials del nostre país.

I és precisament en aquets sentit que ens proposem fer una celebració diferent, entorn al concepte de territori socialment responsable, tot aprofundint en la dimensió que representa el vincle entre l’economia i la cultura local en un context metropolità.  El vincle entre cultura i economia en la societat actual és un fet constatat i clarament estratègic. El sector cultural és generador de riquesa però, malgrat aquesta afirmació, tots els agents implicats coincideixen en que per potenciar-ho manca encara molt camí per fer. 

ANTERIOR

Torna la Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera!

SEGÜENT

Sant Pollín fa 10 anys de festa popular i familiar

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha