Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/agtbaix.cat/web/libraries/cms/application/cms.php on line 460 Agtbaix.cat - El 2on Sopar Solidari AGT recapta 3.300 € per la Fundació Ramón Martí i Bonet
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El 2on Sopar Solidari AGT recapta 3.300 € per la Fundació Ramón Martí i Bonet

Notícies Jun 07, 2019
El 2on Sopar Solidari AGT recapta 3.300 € per la Fundació Ramón Martí i Bonet

El dijous 6 de juny es va celebrar la segona edició del Sopar Solidari, que va aconseguir recaptar 3.300 euros per al projecte 2018-2019 del Prat Solidari. L’aportació econòmica es destinarà a donar suport al treball que realitza la Fundació Ramón Martí i Bonet contra la ceguesa, una entitat privada sense ànim de lucre que es va originar l'any 2008 a partir de la il·lusió i les ganes d'ajudar d'un grup d'oftalmòlegs i altres professionals. El Dr. Ramon Martí i Bonet és el fundador i president de la fundació que es va fundar amb la voluntat de crear projectes propis i poder oferir servei oftalmològic a persones necessitades sense recursos oftalmològics.


El Segon Sopar Solidari, celebrat a les instal·lacions de l’Acadèmia Sánchez-Casal, el va organitzar l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Solidaritat de l´Ajuntament del Prat. La convocatòria va ser tot un èxit i els assistents van degustar un menú elaborat per xefs pratencs: dels 60€ de cada menú, se’n van cedir 50€ al projecte.


Els veritables protagonistes van ser els xefs Antonio Salguero (La Masía Sánchez Casal), Rosa Farrés (La lluna en un cove), Ana i Gloria Martínez (Celler All i Oli) Virgilio Contero (Rustic & Dolmar), Yuri Rodríguez (El Regust), David Justo (ONA nuit), Susana Aragón (CèNTRIC gastrobar) i la Nova Pastisseria San José. El suport a la sala de Juan Cruz (El Cortijo), David Cartoixa (L'Ermita de Brugués) i Jordi Castan (Ona nuit), també va ser fonamental per l’èxit de l’acte.


El sopar solidari ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Cooperativa Agrícola El Prat, el Consell Regulador Pollastre i Capó del Prat, la Granja Torres, San Miguel, DO Penedès, Leche Pascual, Cal Fusteret, Les Marines, Vector Studio 4, Lambada Estudio, i Turisme del Baix Llobregat.


L'Associació de Gastronomia i Turisme col·labora activament diferents projectes amb iniciatives socials, fent aportacions econòmiques i de recursos humans. L’ADN de l’AGT i els seus principis fundacionals defensen una economia justa, solidària, responsable, i sostenible. Anualment ha fet una aportació econòmica al projecte del Prat Solidari, i aquest any ha volgut implicar-se de manera més intensa en el projecte.

ANTERIOR

El Primer Sopar Solidari AGT recapta 3.210 € per Stop Mare Mortum

SEGÜENT

El Pota Blava aterra al primer Festival In San Miguel

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha