Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/agtbaix.cat/web/libraries/cms/application/cms.php on line 460 Agtbaix.cat - Bosàbé restaurant, torna a repetir el primer premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2019
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Bosàbé restaurant, torna a repetir el primer premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2019

Notícies Mai 14, 2019
Bosàbé restaurant, torna a repetir el primer premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2019

• La seva tapa de Carxofa Prat & Gamba va convèncer un jurat tècnic que va valorar les 10 tapes finalistes
• Caracas 2 guanya el premi a la tapa popular amb Bacallà & Carxofa Prat

El Centre Municipal de Formació i Orientació al Treball (CEMFO) de l'Hospitalet va acollir el dilluns 13 de maig el concurs en què es va escollir la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa hospitalenc. Les 10 finalistes, de 63 participants, van ser escollides pels vots acumulats als tapaports durant la ruta. El jurat tècnic de la final va estar format per David Cartoixà (xef de l'Ermita de Bruguers i guanyador de GastroGavà), Santi Peñarrocha (xef de Mar de Pins), Albert Mendiola (xef del Marimorena Restaurant i Cuiner de l'any 2017), i Anna Barbería (professora i xef del CEMFO).

 Després de moltes deliberacions, el jurat va escollir com la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet la proposta de Bosàbé Restaurant, Carxofa Prat & Gamba, Carxofa Prat confitada, amb xips de fulla de Carxofa Prat, gamba marinada i la seva bisque. Molt a prop van estar Matagana amb la tapa Calçots & Cervessa, i El Brot de L'Hospitalet amb Pita gyros, que van quedar en segona i tercera posició, respectivament.
El jurat va valorar molt positivament la tècnica i el sabor de les propostes presentades pels 10 restauradors, incidint en l’aposta que durant l’activitat s’ha fet pel producte fresc i de temporada, procedent del Parc Agrari del Baix Llobregat.

La tapa més popular, del Caracas 2
L’acte va servir també per donar els premis a la tapa popular, resultat dels vots comptabilitzats pels clients participants del QuintoTapa.
El primer premi va ser per Bacallà & Carxofa Prat, de Caracas 2, seguit de Mar i Muntanya ECO de Blanc Degustació, i Calçots & Cervessa de Matagana. Finalment, el premi a la millor cambrera va recaure en Iván Álvarez, de Suchart's Restaurant.


ANTERIOR

L'Hospitalet escull la millor tapa del QuintoTapa 2018 amb un ShowCooking

SEGÜENT

Bosàbé restaurant, primer premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2018

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha