Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/agtbaix.cat/web/libraries/cms/application/cms.php on line 460 Agtbaix.cat - La #CarxofaPrat tanca el mes d’abril amb més de 7200 tapes servides al FiraTapa
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La #CarxofaPrat tanca el mes d’abril amb més de 7200 tapes servides al FiraTapa

Notícies Mai 06, 2019
La #CarxofaPrat tanca el mes d’abril amb més de 7200 tapes servides al FiraTapa

 

Durant els dies 3, 4 i 5 de maig centre del món de la Carxofa Prat va ser la Plaça Blanes. La 6a edició del FiraTapa, organitzat per l’AGT i l'Ajuntament del Prat, va posar la cirera al pastís de les Festes de la Carxofa Prat, culminant les Festes de la Carxofa Prat ple d’activitats amb Març Gastronòmic, l’Escarxofa & Jazz o la Carxofada Popular.


Més de 7200 tapes venudes el Fira Tapa Carxofa Prat són el testimoni que la reina dels cultius del Delta del Llobregat és un gran al·licient gastronòmic per atraure tant als pratencs com a públic d’altres ciutats i comarques, que han trobat en aquest esdeveniment una cita fixa del calendari de primavera. Bona gastronomia en format tapa, música, cultura popular i un espai de trobada fan del FiraTapa una referència de les fires gastronòmiques de la província, i ha donat difusió de la Carxofa Prat i els productes del Parc Agrari i dels atractius turístics del Prat i del Delta del Llobregat.


A la plaça Blanes, a més dels 10 restauradors participants, es van donar la mà amb la cultura popular, la música, els tallers infantils, i la Ruta Delta Km0 que va organitzar una rutes amb bici que arrencava al Parc Agrari, respectivament, i que va culminar al Fira Tapa. Tot plegat, un conjunt d’ingredients que van afegir més sabor a les tapes que van servir els restauradors participants, testimonis de totes les possibilitats que ofereix un producte com la Carxofa Prat, que comença a acomidar-se, deixant pas a altres productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.Nou èxit del Tap Station San Miguel al FiraTapa


El Tap Station de San Miguel va aterrar al Fira Tapa Carxofa Prat oferint fins a sis varietats de cervesa de barril, dissenyades pels mestres cervesers de San Miguel i inspirades en diferents ciutats del món. Les tapes de Carxofa Prat van trobar un aliat gastronòmic important amb el Tap Station que, per primera vegada, arribava a la província de Barcelona.

 

 

ANTERIOR

#GastroGavà18 arriba a la seva 5a edició amb rècord de participants i l’Espàrrec de Gavà com a protagonista

SEGÜENT

La #CarxofaPrat tanca el mes d’abril amb rècord d’11.186 tapes servides al FiraTapa

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha