Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

AGT impulsa el 2on Sopar Solidari per la projecte El Prat Solidari

Notícies Abr 08, 2019
AGT impulsa el 2on Sopar Solidari per la projecte El Prat Solidari

La iniciativa, que se celebrarà a La Masia – Acadèmia Sànchez-Casal, recapta fons per al projecte El Prat Solidàri de la Fundació Martí i Bonet contra la Ceguera

 

El proper dijous 6 de juny, a les 20.30h, se celebrarà la segona edició del Sopar Solidari, que organitza l’AGT, Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Solidaritat de l’Ajuntament del Prat. La voluntat aquesta segona edició es superar la recaptació de 3.210 euros per al projecte 2017-2018 del Prat Solidari.

El sopar comptarà amb un menú elaborat per xefs pratencs i serà al restaurant 
La Masia Sánchez-Casal. El preu del cobert tindrà un preu de 60 euros i s’implicaran un conjunt de xefs que treballaran a cost zero, així com tot l’equip de sala i barra. Es tracta d’un sopar de primeríssim nivell gastronòmic, elaborat amb producte de proximitat, del Parc Agrari, i de petit productor.

Per l’ocasió s’ha creat un menú, que, novament, gràcies a moltes cessions, tindrà un cost de producció màxim de 10€, i així podrem cedir 50€ al projecte. Aquesta iniciativa compta amb el suport del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat, Acadèmia Sànchez Casal i diverses petites empreses i autònoms de la ciutat.

 

Implicació de la restauració local per un projecte solidari

L'objectiu del sopar és recaptar fons per al projecte El Prat Solidari de la Fundació Ramón Martí i Bonet contra la Ceguera, una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 2008 amb la voluntat de crear projectes propis i poder oferir servei oftalmològic a persones necessitades sense recursos oftalmològics. L’equip d’oftalmòlegs i altres professionals que hi formen part treballen a Catalunya, Txad, Perú, Nicaragua, Índia i Ucraïna a més de visitar a usuaris de més de 30 entitats socials.

Des de l'any 2012 el Prat Solidari es vehicula com un projecte centrat en la cooperació al desenvolupament: esdevé projecte de ciutat entre maig a juny, i en el qual hi pot participar qualsevol particular o entitat que vulgui aportar diners.

L'Associació de Gastronomia i Turisme col·labora activament en els seus projectes amb iniciatives socials, fent aportacions amb recursos econòmics i humans. L’ADN de l’AGT i els seus principis fundacionals defensen una economia justa, solidària, responsable, i sostenible. Anualment ha fet una aportació econòmica al projecte del Prat Solidari, i aquest any ha volgut implicar-se de manera més intensa a aconseguir més recursos per al projecte.

ANTERIOR

El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 30.000 tapes en la seva tercera edició

SEGÜENT

#GastroGavà19 supera les 14.000 tapes a la seva 6a edició

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha