Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/agtbaix.cat/web/libraries/cms/application/cms.php on line 460 Agtbaix.cat - AGT impulsa el 2on Sopar Solidari per la projecte El Prat Solidari
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

AGT impulsa el 2on Sopar Solidari per la projecte El Prat Solidari

Notícies Mai 26, 2019
AGT impulsa el 2on Sopar Solidari per la projecte El Prat Solidari

La iniciativa, que se celebra en La Masía - Academia Sànchez-Casal, un resumen del proyecto El Fondo Solidario de la Fundación Martí i Bonet contra la Ceguera

 

El propio dijous 6 de juny, a les 20.30h, se celebrará en la edición de Sopar Solidari, que organitza l'AGT, Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Regidoria d'Igualtat, Joventut i Solidaritat de l'Ajuntament del Prat. La actividad voluntaria se realizó durante la edición de 3.210 euros por proyecto 2017-2018 del Prat Solidari.

El texto se muestra en un menú detallado elaborado para las prácticas y el restaurante 
 La Masia Sánchez-Casal . El precio de la compra y el precio de 60 euros se aplicará de manera sencilla a un costo igual a cero, y el costo de la habitación y la barra. Se trata de una carta de producto gastronómico, elaborada con productos de proximidad, del Parc Agrari, y de Petit Productor.

Per Iocasió s'ha creat un menu, que, novament, gràcies a moltes cessions, tindrà a cost of producció màxim de 10 €, también podré cedir 50 € al projecte. Esta iniciativa se basa en el apoyo del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat, Acadèmia Sànchez Casal i diverses petites empreses i autònoms de la ciutat.

 

Implicación de la restauración local por proyecto solidario

L'objectiu del sopar és recaptar fons per al projecte El Prat Solidari de la Fundació Ramón Martí i Bonet contra la Ceguera, una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 2008 amb la voluntat de crear projectes propis i poder oferir servei oftalmològic a persones necessitades sense recursos oftalmològics. L’equip d’oftalmòlegs i altres professionals que hi formen part treballen a Catalunya, Txad, Perú, Nicaragua, Índia i Ucraïna a més de visitar a usuaris de més de 30 entitats socials.

Des de l'any 2012 el Prat Solidari es vehicula com un projecte centrat en la cooperació al desenvolupament: esdevé projecte de ciutat entre maig a juny, i en el qual hi pot participar qualsevol particular o entitat que vulgui aportar diners.

La Asociación de Gastronomía y Turismo, actividad activa en otros proyectos con iniciativas sociales, aportaciones económicas y recursos económicos y humanos. L'ADN de l'AGT i oss thees fundes fundationals defendens a economia justa, solidària, responsable, i sostenible. Se ha realizado una aportación económica al proyecto de Solidaridad, y me refiero a todo lo que tenga que ver con la posibilidad de obtener más recursos para el proyecto.

ANTERIOR

El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 30.000 tapes en la seva tercera edició

SEGÜENT

#GastroGavà19 supera les 14.000 tapes a la seva 6a edició

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha