Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/agtbaix.cat/web/libraries/cms/application/cms.php on line 460 Agtbaix.cat - El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 30.000 tapes en la seva tercera edició
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 30.000 tapes en la seva tercera edició

Notícies Abr 08, 2019
El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 30.000 tapes en la seva tercera edició

La ruta de la tapa #Km0 es consolida com a referent a la comarca amb l’aposta per la cuina amb producte de temporada, i tanca novament amb èxit entre clients i restauradors.

 

La tercera edició del QuintoTapa Sant Just no serà l’última gràcies a l’èxit de l’activitat que es va celebrar del 28 de març al 14 d’abril. Més de 30.000 tapes, superant les 29.000 de la primera edició, són el testimoni que l’aposta pel producte Km0 del Baix Llobregat és una realitat que forma part de l'economia i la vida d’una de les ciutat de referència de la comarca.

L’activitat, organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme i l’Ajuntament de Sant Just Desvern, va ocupar els 19 bars i restaurants de la ciutat durant divuit intensos dies en què els plats i les cuines dels restauradors es van omplir de Carxofa Prat, calçots, espinacs o carns ecològiques.
El QuintoTapa Sant Just Desvern ha tornat a posicionar la població del Baix Llobregat com a zona dinamitzadora de la cuina que respecta el producte Km0 a Catalunya. La ruta gastronòmica va descobrir propostes de qualitat, a més de mostrar els atractius turístics de Sant Just Desvern.

 

#SantJust #NaturalmentCollserola

La gastronomia del municipi ha tornat a ser protagonista en una acció que ha estat una oportunitat per mostrar a les persones visitants un dels pobles més integrats a Collserola, amb més de la meitat del seu territori situat dins del Parc Natural. Aquest vincle amb el territori es manifesta per mitjà de tapes elaborades amb productes de proximitat. La república gastronòmica del QuintoTapa va aterrar a Sant Just Desvern per col·locar-lo al mapa i mostrar el bo i millor del municipi a tothom que s’ha acostat. La primavera ha arribat de la mà del QuintoTapa, que ha fet ballar els paladars, Sant Just Desvern i, naturalment, Collserola.

 

Organitza: L´Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i L'Ajuntament de Sant Just Desvern · Patrocinadors: Cerveses Alhambra · DO Penedès

Col·laboren: Desvern. Comerç i Empresa • Dona i Empresa Sant Just Desvern • Ràdio Desvern

ANTERIOR

El producte local i de temporada torna a la ciutat amb el QuintoTapa L’Hospitalet

SEGÜENT

AGT impulsa el 2on Sopar Solidari per la projecte El Prat Solidari

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha