Agtbaix.cat - Presentació de la temporada gastronòmica al Prat
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Presentació de la temporada gastronòmica al Prat

Notícies Oct 31, 2016
Presentació de la temporada gastronòmica al Prat

El passat dijous 20 d'octubre, al Centre de Promoció Econòmica del Prat, es va presentar la Campanya Gastronòmica El Prat 2016 – 2017. Van venir diferents mitjans de comunicació, El Prat Gran Comerç, Acip, Pagesos, Criadors, El Prat Empresarial, Associacions de comerciants i empresaris del Prat, entitats del Prat, etc.

L'acte va servir com a presentació de totes les activitats gastronòmica que es generaran al Prat durant els propers, amb el suport de l'ajuntament i la iniciativa de tots els restauradors que col·laboren amb l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat.

Aquest moviment està posicionant al Prat com una ciutat referent de la gastronomia a Catalunya, amb dos productes de qualitat i diferenciadors: el Pota Blava i la Carxofa Prat, als que s'afegeixen tots els productes de temporada del Parc Agrari.

L'èxit només és possible la implicació de la restauració local implicació. Un èxit que també generen economia productiva al voltant de les campanyes específiques: la majoria de proveïdors (dissenyadors, web masters, impressors,...) són gent del Prat; molt comerç local es beneficia del moviment que es genera a la ciutat en aquestes campanyes. També s'han donat passes endavant en el projecte de ciutat que significa tot el moviment gastronòmic i turístic, i en les darreres activitats col·laboren i han arribat a acords amb diferents iniciatives i col·lectius culturals i socials (El Prat Solidari, Sao Prat, Castellers del Prat...) per donar encara més arrelament a la ciutat.

ANTERIOR

Més de 70.000 tapes Pota Blava fan volar la 8a edició del QuintoTapa

SEGÜENT

Siete de Julio Sant Pollín

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha