Agtbaix.cat - Més de 70.000 tapes Pota Blava fan volar la 8a edició del QuintoTapa
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Més de 70.000 tapes Pota Blava fan volar la 8a edició del QuintoTapa

Notícies Nov 03, 2016
Més de 70.000 tapes Pota Blava fan volar la 8a edició del QuintoTapa

Dia 3 de novembre i tenim la revolta dels millors exemplars de Pota Blava sufocada. Superades les 70.000 tapes es el resultat d’una festa gastronomica que no s'oloraven ni els més optimistes. La ruta de referència de la província de Barcelona, organitzada per AGT amb el suport de l’Ajuntament del Prat, torna a liderar les activitats gastronòmiques basades en el producte de proximitat.

 

Més de 70.000 tapes després, la vuitena edició de la ruta QuintoTapa continua sumant xifres i Pota Blaves a la seva llista de rècord per una ruta que té com a objectiu la promoció del Pota Blava i els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat, aconseguint consolidar la marca d’El Prat de Llobregat com a ciutat gastronòmica que sona amb força a Barcelona.
La incorporació de la línia 9 del Metro ha estat una via més per arribar al Prat i gaudir de la seva gastronomia i atractius turístics: un bon grapat d’hospitalencs i barcelonins s’han desplaçat en transport públic, incrementant els consumidors provinents de diferents punts del Baix Llobregat i la província de Barcelona.


Objectius aconseguits: Donar a conèixer el sex appeal gastronòmic i èxit de la campanya #ElPratRefugiats
La 8a edició del QuintoTapa ha aconseguit el seu objectiu: que tothom tingui somnis pujats de to després de tastar el Pota Blava. Les tapes venudes són testimoni. I èxit també de la campanya #ElPratRefugiats, col·laborant amb el projecte de refugiats d’El Prat Solidari: per cada tweet que els usuaris pujaven a Twitter amb #ElPratRefugiats, AGT i MORITZ aportaven 1€. S'han recaptat 214 €.


El Pota blava i la Carxofa Prat tornen a la Fira Avícola
La gastronomia tornarà a ser un dels eixos de la 43a Fira Avícola Raça Prat el 16, 17 i 18 de desembre. L’AGT tornarà a organitzar el Fira Tapa Pota blava i Carxofa Prat al Pavelló Gastronòmic més de 800 m2 dedicats a la promoció del producte de proximitat. També s’aprofitarà per escollir, en un Show Cooking, la tapa guanyadora del concurs Millor Tapa Gastronòmica del QuintoTapa Pota blava, amb la implicació de l’Escola Hoffman, on també organitzarem el Memorial Mey Hoffman, en record a la prestigiosa xef desapareguda el passat més de maig. a més de desenvolupar la col·laboració amb el projecte sobre refugiats d'El Prat Solidari.

SEGÜENT

Presentació de la temporada gastronòmica al Prat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha