Dinamitzem i comuniquem

la gastronomia i el turisme sostenible

AGT genera economia productiva al Baix Llobregat i la perifèria de Barcelona amb la gastronomia, el turisme i els productes de proximitat

DARRERS PROJECTES

Defensem una economia justa, solidària, responsable i sostenible a través de la defensa del territori i la gastronomia.

Fundada a finals de 2009, l’AGT va néixer amb el propòsit de defensar el Parc Agrari del Baix Llobregat mitjançant el consum dels seus productes i la difusió de la coneixença dels seus espais, els seus protagonistes, els pagesos i productors. Al llarg dels anys, ha desenvolupat diferents projectes que l'han convertit en una entitat capdavantera en sostenibilitat.

Projectes

Quintotapa.cat

Rutes gastronòmiques amb producte de temporada, que també dinamitzen l'economia local de les ciutats.

Fira Avícola

La mostra té el Pota Blava com a protagonista i torna a ocupar la granja de la Ricarda del Prat.

Tapes del món

El Districte Cultural, l’Ajuntament L'H i l’AGT, impulsen un projecte que uneix gastronomia, cultura i creativitat

Març Gastronòmic 

Jornades Gastronòmiques a més de 15 ciutat del Pota Blava, la Carxofa Prat i els productes de temporada. 

GastroGavà

Projecte gastronòmic dins de la Fira de l'Espàrrec, que dona valor a l'Espàrrec de Gavà.

Village L'H Experience

Fira gastronòmica amb gastronomia i cultura L'H vinculada a la celebració del Mobile World Congress.

Fira Tapa Carxofa Prat

Fires gastronòmiques on l'eix és el producte local, amb showcookings sostenibles, cultura local...

Guía de Restaurants

50 restaurants que cultiven el gust pel plaer i la qualitat culinària al Baix Llobregat.

Terra i gust

Fira amb 16 restaurants que aposten per la gastronomia sostenible a la Rambla Santa Mónica de Barcelona.

Eixos de treball

Disposem de diversos programes pedagògics, històrics i formatius. Realitzem jornades de conscienciació per donar a conèixer i reflexionar sobre la ubicació de l’emplaçament i les possibles amenaces urbanístiques i estratègiques que l’envolten.

AGT actúa al Baix Llobregat i l’àrea metropolitana de Barcelona.  Aquests contexts urbans compten amb nombrosos bars i restaurants que recentment han donat lloc a nous espais gastronòmics amb una cuina on el producte de proximitat i temporada és l'eix.

El Prat, Barcelona Gavà, L'Hospitalet, Cornellà, Sant Vicenç dels Horts, Sant Just Desvern, Sant Boi, Abrera o Sant Joan Despí han acollit diferents accions gastronòmiques, unint productors, restauradors i consumidors per promoure el consum de producte local.

COMPROMESOS

Perquè el planeta ens ho demana, AGT és sostenible


Els projectes d'AGT tenen en compte elements sostenibles que actuen amb respecte i harmonia sobre el medi social i natural.

 

Veure més

El nostre darrer projecte

Amb el suport