Agtbaix.cat | La Gastronomia del Baix Llobregat i LHospitalet a casa
Webs de l'AGT:

La Gastronomia del Baix Llobregat i LHospitalet a casa

#ElBaixLHaCasa

L’AGT activa una plataforma de visualització de la gastronomia del #BaixLlobregat i #LHospitalet


Conscients del moment complicat del sector de la restauració, volem visualitzar la feina de l'hostaleria del Baix Llobregat i l'Hospitalet, un territori de referència de la gastronomia, apostant pel producte local i de temporada. I també aquells restaurador de la província que han incorporat els nostres productes a la seva carta.

Estem al costat de la restauració. Amb #ElBaixLHaCasa volem donar suport al sector en aquesta situació i contribuir, en la mesura del possible, al fet que aviat, entre tots, hem frenat l'avanç del virus i tornarem a gaudir de la gastronomia a les cases dels nostres restauradors favorits.

Els restaurants i bars que estiguin realitzant serveis de Delivery i lliurament a domicili, i que formen part de les nostres activitats –encara que tenen cabuda altres restauradors– trobaran en aquest espai un lloc més per a visualitzar la seva oferta gastronòmica i els seus serveis.

La plataforma tindrà informació bàsica de com fer les comandes, fotografies dels plats i les cartes amb tota l'oferta, perquè el client pugui posar-se en contacte amb cada restaurador.