Quintotapa L'Hospitalet

Switch to desktop

BiciCultura al QuintoTapa L’H

BiciCulturaBarcelona

Us proposem 2 rutes en bicicleta pensades per conèixer la ciutat de l’Hospitalet mentre gaudiu de les propostes del Quinto Tapa. 

Ruta A.- Del Samontà a la plana Recorregut que mostra una ciutat perfilada per l’orografia i les infraestructures ferroviàries. Partint del mercat de Collblanc, travessarem els barris de la Torrassa, Santa Eulàlia i Sant Josep i coneixerem el passat agrícola i industrial de la ciutat i les propostes de futur. 

Ruta B.- Les edats de la ciutat Ruta pels diferents barris de la ciutat, començant pels de major densitat de població: La Florida i Can Serra. Visitarem Can Boixeres, primera finca senyorial i avui parc urbà. Passarem pel nucli antic i els barris de Bellvitge i Gornal. I acabarem al conjunt de la Plaça d’Europa i la Fira. 

bici

DADES LOGÍSTIQUES 

• Horari_10 – 13 h. Els punts d’inici i final de les sortides sempre seran estacions de metro o ferrocarril. 

viagra generika in england kaufen

• Dificultat_Mínima. Traçats pensats amb rasant de baixada o plans. Longitud màxima 15 Km. 

• Dies_Ruta A: Dissabte 12 de març Ruta B: diumenge 13 de març. Depenent de la demanda es podrien realitzar sortides altres dies. 

• Inscripcions_ Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

• Preu_10€ per persona (primera consumició Quinto Tapa inclosa). 

www.biciculturabcn.com • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

biciculturabcn BICICulturaBCN