Quintotapa

Switch to desktop

tapa portpremis quintotapa 

En l’edició d’enguany tenim diferents premis, tant per a vosaltres, que gaudiu de la gastonomia local, com per als diferents restauradors i cambrers. El concurs durarà del 12 d’abril a l’1 de maig.

INSTRUCCIONS:

Apropa’t a algun dels locals adherits al concurs i recull el teu Tapaport.

Pren-te el teu QuintoTapa i demana que et segellin el full. Escull si omplir el Tapaport Or o Argent. Per cada tapa consumida, un segell (2 tapes a un local, 2 segells). Has d’aconseguir els segells en els diferents locals participants!

Quan ja tinguis la butlleta amb els segells dels locals participants, la pots dipositar amb les teves dades en una de les bústies que trobaràs als mateixos locals. 

Sortejarem els premis entre totes les butlletes, així que quantes més n’omplis, més possibilitats de guanyar!

premis

TAPAPORT OR

La tapa guanyadora serà triada entre els clients que consumeixin 4 tapes de 2 zones diferents de la ciutat, amb un total de 8 tapes.

Comptabilitzarà cada tapa: si prens dues tapes en un bar seràn 2 segells. 

El client que ompli el Tapaport Or optarà al premi d’un xec regal de 300 € per consumir en els establiments adherits al Prat Gran Comerç.

La tapa guanyadora tindrà un reconeixement mitjançant un diploma acreditatiu i una campanya de comunicació.

TAPAPORT ARGENT

Per aconseguir el Tapaport Argent, has de consumir 2 tapes de 2 zones diferents de la ciutat, amb un total de 4 tapes.

Comptabilitzarà cada tapa: si prens dues tapes en un bar seràn 2 segells. 

El client que ompli el Tapaport Argent optarà a un àpat per a 4 persones a la cervesseria de la Fàbrica Moritz Barcelona. 

MILLOR CAMBRER

Guanyarà aquesta categoria el cambrer que més puntuació tingui a la butlleta de participació. El millor cambrer aconseguirà un magnífic pack de productes Moritz.

FOTO INSTAGRAM

La millor foto serà triada entre les millors imatges a Instagram amb #QuintoTapa i #QTCarxofaPrat El premi serà un àpat per a 2 persones a la cervesseria de la Fàbrica Moritz Barcelona.