Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Menjat el Baix d’una mossegada! · #SavetheDate: 17 de setembre de 2018

Notícies Ago 03, 2018
Menjat el Baix d’una mossegada! · #SavetheDate: 17 de setembre de 2018

L'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat presenta el seu menú d’activitats per la temporada 2018-2019


Gaudir el Baix Llobregat amb el paladar. El gran objectiu de l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) durant la temporada 2018-2019 és que tothom pogui viure i menjar-se la comarca del Baix Llobregat, convertida en gran referència gastronòmica del país, amb l’aposta ferma dels restauradors de treure tot el profit als productes locals i de proximitat del territori. No és cap casualitat que durant el 2017 el Cuiner de l’Any, Albert Mendiola, i el Plat Favorit dels Catalans –amb el Pota Blava de la Susana Aragón– fossin de la comarca.


L’AGT està preparant per a la pròxima temporada un menú d’activitats que reforcen el relat que ha convertit al Baix Llobregat i la perifèria de Barcelona en una festa gastronòmica. Toca prémer l'accelerador per consolidar l’aposta, i això l’AGT sap fer-ho, ben acompanyat per institucions públiques, partners, pagesos, restauradors i un públic fidel que ja escolta la remor dels QuintoTapa, Jornades Gastronòmiques, Fira Tapes,... i més sorpreses que tenen amagades i que ben aviat coneixereu.


El Prat de Llobregat, Gavà, Cornellà, Sant Just Desvern, L’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Abrera, Martorell, Begues, Sant Vicenç dels Horts i Barcelona formen part d’aquesta taca d’oli de l’AGT, que té incorporada la potenciació de l’economia local, impulsant activitats sostenibles i solidàries.


El dilluns 17 de setembre l’AGT presentarà totes les activitats que organitza en col·laboració amb Ajuntaments, patrocinadors (San Miguel i D.O. Penedès) i agents de la comarca, en un lloc emblemàtic que us descobrirem en breu!


Veniu a menjar-vos el Baix d’una mossegada!


agtbaix.cat

ANTERIOR

El QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts torna en una segona edició amb el producte local com a protagonista

SEGÜENT

El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 29.000 tapes en la seva segona edició

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha