Webs de l'AGT:

Els Pagesos

Agustí García (pare i fill)d'El Pagès del Remolar -

Un plaer veure dues generacions plegades lluitant per la seva tradició pagesa. Alts, forts, espigats, com el blat més madur. Així es presenten els García. Pagesos del Prat amb molta tradició agrícola a l'esquena: més de cinquanta anys comercialitzant el seu gènere fresc, de les terres del Delta del Llobregat, de productor a consumidor, del tu a tu d'aquell que planta a aquell que gaudeix del producte de la terra.

“Penso que és el futur nostre col·laborar i treballar amb els mercats de pagès”

Això del Mercat de Pagès no els hi sona de nou. Són del grup amb què es va iniciar el Mercat del Prat, i allà estan, dissabte rere dissabte, oferint un producte de qualitat i de temporada. Aposten al 200% per aquest tipus d'iniciatives: “Penso que és el futur nostre col·laborar i treballar amb els mercats de pagès. La gent no sabia valorar el producte d'aquí i ara s'estan adonant que el que plantem aquí té un sabor i una qualitat immillorables. També s'ha canviat una mica el xip perquè la gent sigui conscient que cada producte té el seu temps, que el millor meló el tenim a l'estiu, per exemple”.

La competència en preus no és la seva lluita: “Aquí ho tenim tot controlat, seguim totes les normatives i això, vulguis o no, afecta en el preu. Però notes quan menges un producte recollit el mateix dia i no els que fa un mes que estan a la cambra”.

More in this category: Jaume Carol »
Alguns productes al Mercat:
Tomàquet
Pebrot verd
Albergínia
Coliflor