Webs de l'AGT:

Els Pagesos

Josep Salvadóde Can Salvadó

Fill de l'Hospitalet, amb pares pagesos, porta tota la vida trepitjant els camps agrícoles del Baix Llobregat. Tenien la masia a la Zona Franca, però els van expropiar les terres i ara tenen els camps a Viladecans, encara que el lligam amb l'Hospitalet continua sent molt fort.

“Tothom recorda els sabors de poble i això ho té la verdura fresca”

“El Mercat de Pagès és bo per a tothom. Amb aquestes iniciatives podem fer més propaganda del nostre producte. Anem directe al consumidor, que agraeix un gènere en bon estat. Pensa que el que venem a la tarda, pot haver estat recollit al matí tranquil·lament. A la compra en botiga més gran, sempre hi ha un intermediari i com a mínim, collit un o dos dies abans”.

En Josep veu que el canvi de xip entre els compradors, s'està consolidant. “La gent nota que la verdura fresca té un altre sabor. Tal com van passant les hores va perdent. Tothom recorda els sabors de poble. I això també va lligat amb la salut: la gent prefereix menjar productes d'aquí, ben cuidats, que no pas un gènere que no saps d'on ve, i que no té garanties de les condicions amb les quals ha estat conreat”.

More in this category: « Marçal Codina Xavier Oliva »
Alguns productes al Mercat:
Tomàquet
Bleda
Patata
Enciam
Espinac